מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדתי בת ה6.5אתי20/01/2016
ערב טוב,
יש לי שני ילדים הגדול בן 10 והשנייה בת 6.5
לאחרונה היא התחילה מאוד מאוד להתבייש גם באיזור המוכר לדוגמא: אצל הסבתא, דודים, אצל חברות.
היא תמיד הייתה ביישנית אבל לא ברמה כזו.
היא מאוד תלויה בי ממש דבק, שאני איתה היא מרגישה יותר ביטחון.
היא יותר קשורה אליי מאשר אביה.
לא השתנה כלום באווירה של הבית.
בני בן 10 יש לו ביטחון גבוה לפעמים יותר מדי (:
היא הולכת לימי הולדת של חברות, היא נמצאת בחוג בביהס,
כל יום היא חוזרת עם אחיה מהביהס בהסעה.
ואני מאוד מנסה שתהיה עצמאית בלעדיי.
אבל היא לא משתנה במקצת. איזה טיפים תוכלי לתת לי!?
תודה רבה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדתי בת ה6.5 - תגובה
פז שפירא24/01/2016הי אתי,
תוכלי לתת דוגמאות למצבים בהם היא מתנהגת בביישנות - באילו מצבים וכיצד היא מתנהגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמאות להתנהגות
אתי27/01/2016בוקר טוב,
שאנחנו בסביבה מוכרת של מבוגרים שמנסים לדבר איתה, היא לא עונה להם ומסתכלת עליי בביישנות, או מתקרבת אליי יתר על המידה, ומדברת איתי בקול שקט מאוד.
זה קורה אצל חברים שלנו, אמהות של החברות שלה...
אבל עם ילדים היא ממש חברותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמאות להתנהגות - תגובה
פז שפירא30/01/2016הי אתי,
קודם כל, זה מעודד שהיא מתביישת רק עם מבוגרים ולא עם ילדים. אני מציעה לא לדחוק בה ולעזור לה באינטראקציה עם המבוגרים. למשל, אם מישהו מבוגר פונה אליה את יכולה לשאול אותה את השאלה ולהציע לה ללחוש באוזנך את התשובה ושאת תגידי לאותו המבוגר את התשובה בקול רם. כדאי לאפשר לה להיות צמודה אליך ולעזור לה בניהול האינטראקציות עד שהיא תרגיש יותר בנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)