לצאת לחופשה ולהשאיר את בני בן השנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לצאת לחופשה ולהשאיר את בני בן השנתיים
    שירז
    09/02/2016

שלום רב, בעלי ואני מתכננים לטוס לחופשה למשך 6 ימים. בני בן שנתיים בדיוק.. בעלי חושב שעלינו לצאת לחופשה לבד,בעוד שלי נורא קשה להשאיר אותו. רציתי לדעת האם זה יהיה נכון לסוע בלעדיו (יהיה אצל הוריי, מאוד קרוב ומחובר אליהם) ? מה ההשלכות, האם זה יגרום לו לקשיים ונזק כלשהו..ובנוסף איך עליי להכין אותו לכך? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת לחופשה ולהשאיר את בני בן השנתיים - תגובה

פז שפירא
    11/02/2016

הי שירז,

ההחלטה הזו לא פשוטה וצריך לדעתי לקחת בחשבון גם את הילד אך גם את הוריו. במידה וזה משהו שאת מוכנה לשקול, ויש לבנך קשר טוב עם הורייך אני מאמינה שזה אפשרי. אפשר לומר לו, זמן יחסית קצר לפני הנסיעה, שאבא ואמא טסים במטוס לארץ אחרת והוא יהיה עם סבא וסבתא. במהלך הנסיעה אפשר לנסות לדבר בטלפון או בסקייפ אך חשוב לבדוק את תגובתו שכן יש ילדים שמתחברים לזה ויש ילדים שלא ואף כאלה שזה לא עושה להם טוב. אפשר להשאיר אצל סבא וסבתא הפתעות קטנות שהם יתנו לו מכם במהלך החופשה. לאחר החופשה יש ילדים שמגיבים בכעס, בהימנעות או בדרכים אחרות אך זה טבעי ולא מעיד על נזק שנגרם אלא על הבעת רגשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יודעים מתי זה נזק ומתי זה רגשות

אמא
    25/02/2016

מנסה להבין לעניינים אחרים.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הרגע לשחרר

ש
    24/02/2016

זה הרגע לשחרר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו