לא אוכל ארוחת צהריים בצהרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא אוכל ארוחת צהריים בצהרון
    חסוי
    10/02/2016

שלום,
    בני בן ה-6 לומד בכיתה א' ונשאר בצהרון עד סוף היום. במסגרת הצהרון הוא אוכל ארוחות צהריים. בימים האחרונים הפסיק לאכול בטענה שלא טעים לו ומאז אני שולחת אותו עם כריכים גם עבור ארוחת הצהריים, ששאלתי אותו מה מפריע לו האוכל או צורת ההגשה הוא ענה ששניהם. מעבר לזה שאגיע לבדוק את האוכל, האם יש משהו נוסף שניתן להגיד לו או לעשות ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכל ארוחת צהריים בצהרון - תגובה

פז שפירא
    11/02/2016

אם זו לא טרחה גדולה מידי עבורך לשלוח את בנך עם הכריכים, לא הייתי מציעה לעשות סיפור מהעניין. מה שכן, אני מציעה לבקש מצוות הצהרונית להמשיך להציע לו מידי יום גם מהאוכל ששם אך לא להתעקש איתו במידה ולא רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוכל בצהרון - המשך

חסוי
    14/02/2016

תודה על תשובתך

אם זה יושב על משחק כוחות (לא מודע) מולי, האם להמשיך באותו האופן ?

אם אני רואה שהוא ממשיך לא לאכול בצהרון לאורך תקופה האם לא לעשות כלום ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוכל בצהרון - המשך - תגובה

פז שפירא
    20/02/2016

דווקא בגלל שזה יכול לשבת על משחק כוחות אני מציעה לא לעשות עניין מכך. אם האכילה שלו לאורך היום בסדר וזה עניין רק של הצהרון על אחת כמה וכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו