דוגמא אישית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דוגמא אישית
    לילי
    21/02/2016

הי ביתי בת 3+3 חודשים
    אני מוצאת אותה "מוכיחה "אותי על כל מיני דברים
    לדוגמא:אם אני מרימה את הקול .,"נוזפת " בי ואומרת לי שאני מעירה לה כשהיא עושה זאת אז מדוע אני עושה זאת גם
    ככה זה לגבי כל מיני אמירות \היתנהגויות שלי
    איך להגיב? להצדיק אותה או להגיד לה שלי מותר כי אני האמא (איך אני דורשת מימנה כשאני לא עושה זאת כדוגמא אישית ) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוגמא אישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב תודה מראש

לילי
    26/02/2016

ביתי בת 3+3 חודשים
    אני מוצאת אותה "מוכיחה "אותי על כל מיני דברים
    לדוגמא:אם אני מרימה את הקול .,"נוזפת " בי ואומרת לי שאני מעירה לה כשהיא עושה זאת אז מדוע אני עושה זאת גם
    ככה זה לגבי כל מיני אמירות \היתנהגויות שלי
    איך להגיב? להצדיק אותה או להגיד לה שלי מותר כי אני האמא (איך אני דורשת מימנה כשאני לא עושה זאת כדוגמא אישית ) תודה

+ הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמא אישית - תגובה

פז שפירא
    20/03/2016

הי לילי,

לדעתי זה תלוי במה מדובר. אם את חושבת שהיא אכן צודקת ואת בעצמך לא היית רוצה להרים את הקול את יכולה לומר לה שהיא צודקת ותודה שהיא מעירה לך. לעומת זאת יש דברים שהורים יחשבו ובצדק שמותר רק להם - למשל להחליט החלטות חשובות שילדים לא יכולים להחליט ואז נאמר לילדים שזה משהו שמותר להורים כי הם גדולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו