ילד בכיין מכל שטות, פינוק יתר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיין מכל שטות, פינוק יתר?
    שרית
    22/02/2016

שלום רב,
    בתי בת 4 וחודשיים במשך זמן מה אני חשבתי שהתנהגות הבכיינית שלה תעלם ככל שהיא תתבגר היא תבין שהיא לא תשיג כלום מבכי אך זה הופך ליותר גרוע.
    זה מתחיל בבוקר יש לציין שהיא עצמאית לחלוטין מתלבשת לבד נועלת נעליים מצחצחת שיניים שותה שוקו ואחרי כל זה היא מתחילה עם הבכי הקטנוני הזה..על שטויות (עוגיה וכו..)
    שאני אוספת אותה מהגן היא מתחילה עם לא רוצה ז'קט רוצה ללכת לחברה ...נכנסים לבית והיא מתחילה לבכות ככה כל יום קבוע.
    (קורה אולי פעם בשבוע שלא)היא רוצה כאן ועכשיו דברים ושאני מסבירה לה שאי אפשר היא פורצת בבכי שנמשך ארוכות אני כבר מיואשת מהתנהגות שלה.
    אני רוצה לציין שאני לא מתייחסת לבכי שלה ומושיבה אותה בחדר ומידי פעם באה להרגיע אותה ולדבר אותה וכלום לא עוזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בכיין מכל שטות, פינוק יתר? - תגובה

פז שפירא
    20/03/2016

הי שרית,

כדאי לעודד את ביתך לבקש ולומר דברים שהיא רוצה או לא מבלי לבכות. כדאי לומר לה כאשר היא רגועה שכשהיא תבכה את תבקשי ממנה לומר את הדברים מבלי לבכות וכך עשי בכל פעם שהיא תבכה - לבקש ממנה לדבר מבלי לבכות (אפשר להדגים לה) ולומר לה שתתייחסי לבקשתה רק כשתדבר בצורה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו