ילד שמפחד /מוטרד להיות לבד ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמפחד /מוטרד להיות לבד ,
    ארז
    12/05/2008

שלום,
    בני בן חמש וחצי, ילד מאוד חברותי שאוהב לשחק בחוץ המון ואין לו בעיה ללכת לחברים. לאחרונה מאוד לחוץ כאשר נמצא בבית ואינו רואה אותי/אשתי/מטפלת בסביבתו הקרובה. אנו גרים בבית פרטי ומספיק שהמטפלת יוצאת רגע החוצה לתלות מגבת לייבוש הוא נחלץ ומחפש אותה. בבקרים הוא בוכה ולוחץ לקבל הבטחה שיהיה מישהו בבית כאשר הוא ישוב מהגן ( מעולם לא קרה שהוא חזר ולא היה אף אחד בבית) אפילו כאשר חבר בא אליו אחה"צ לשחק ואשתי יוצאת לרגע החוצה הוא נלחץ ןמתחיל לבכות. כאשר היינו באירוע לאחרונה שבו הוא מכיר את כל הנוכחים, ברגע שאני/אשתי "נעלמים" לשניה הוא מחיל לבכות . כל האירועים הללו לא קרו בעבר ורק לפני כשבועיים התחילו. יש לו אח בכיתה ד' , אח בכיתה ב', ואחות תינוקת. נשמח לקבל כיוון כלשהו כיצד להתחיל ולטפל בנושא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד אשר מוטרד מלהיות לבד

שרון באומל
    12/05/2008

שלום ארז
    התנהגותו של בנך מעידה על מצוקה. כיוון שזו התנהגות שהחלה בשבועיים האחורנים ולא מהווה סימפטום כרוני, אני מציעה להתחיל לברר עם הילד מה קרה בשבועיים הללו. אני משערת שקרה משהו שגורם לו להיות חסר בטחון במקרה הטוב, או חרד במקרה הפחות טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו