בן 7 חודשים שמחניק בכי - אשמח לעיצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7 חודשים שמחניק בכי - אשמח לעיצה
    אמא
    25/02/2016

שלום
    1. ניסיתי להרדים את אחד התאומים מגיל 4 חודשים ועד חצי שנה בכל מיני שיטות מטומטמות בעיקרן באינטרנט, טפיחות ואמירת ששש ועזיבה שלו ואז חזרה וכו'. יצא שהוא סתם נבהל מכניסה למיטה ואפילו התחיל לבכות כמה פעמים. באחת הפעמים שמעתי אותו מחניק את הבכי! כאילו בולע אותו ונגמרתי, חיבקתי אותו וכאלה אבל זה היה מזוויע.
    כעבור חודשיים של נסיונות החלטתי שבמילא כולנו ישנים יחד במיטה גדולה, שאכנס יחד איתו ונישן וזהו ומאז כך אני עושה.

עכשיו, הוא עדיין נאבק בשינה ולא תמיד נרדם מיד, אבל לפחות בחיוכים וביחד והוא יודע שאני איתו. מה שכן השבוע בלילה הוא התעורר בבכי היסטרי, החלפתי חיתול וכו' ובינתיים אמרתי לו שששש וטופפתי על הגוף שלו, כנראה שזה נשמע כמו בעבר באותם ניסיונות שגרמו לו לבכות וכו' - - ופתאום הוא ניסה שוב להחניק את הבכי, ממש להפסיק בכח, בדיוק כמו שתיארתי למעלה, וזה לא קרה בשום סיטואציה אחרת מלבד בשינה וכשהוא כנראה מרגיש לבד, בן 7 חודשים!

הוא נרדם שתי דקות לאחר מכן כך שלא הספקתי אפילו לחבק ולשחרר אותו מזה, והאמת שהנטיה שליה ראשונית היא לבדוק חיתול אוכל וכאלה ואחכ לחבק...

האם זו אינדיקציה לזה שזה נחרט לו בזכרון וגרם לנזק?
    איך אני משחררת אותו מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההודעה פוספסה אשמח למענה. תודה

אמא
    26/02/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 7 חודשים שמחניק בכי - אשמח לעיצה - תגובה

פז שפירא
    20/03/2016

הי,

ייתכן שלא מדובר בהחנקת בכי אלא דרך של בנך להרגיע את עצמו ולאחר מכן להרגע. אני מציעה לך להמשיך להרגיעו ולקבל החלטות לקבל ההרדמה ואופן השינה לבנך על פי מה שמתאים למשפחה ולצרכיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו