בעיה חברתית אצל בת 5 וקושי ביכולת ליצור קשרים חברתיים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית אצל בת 5 וקושי ביכולת ליצור קשרים חברתיים בגן
    אלונה
    25/02/2016

בתי הבכורה בגן חובה, אך כבר מגן טרום לפני שנתיים העדיפה חברת מבוגרים (הצוות) ומתקשה להתחבר עם ילדים במסגרת הגן. לפי הגננת היא משחקת איתם מעט אך עוזבת מהר והולכת לשחק לבדה. הנסיונות שלי להפגיש אותה אחה"צ נתקלים ההתנגדויות,  ניסינו מעט אך כרגע היא מתנגדת בנחרצות. אציין שהיא ילדה עמוקה, רגישה, חריפה,  יודעת להתנסח יפה ומסתדרת מעולה עם מבוגרים. אחת על אחת אני רואה שהיא משחקת יפה עם בנות אבל רק אם אני אזום. כלומר העניין נדיר, מצריך מאמץ רב ושברירי וכנראה מעמיס עליה. לעתים נראה שהיא מעדיפה להיות איתנו בבית מאשר לשחק עם בנות גילה וזה מרגיש לי בעייתי. מה עושים? 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכי איתה להתפתחות הילד

אמא
    16/03/2016

לשלול בעיית תקשורת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונת "התפתחות הילד"?

אלונה
    17/03/2016

בהתפתחות הילד הכוונה לפנות למרכז להתפתחות הילד השייך לקופת החולים שלך שם יש אבחונים וטיפולים לגילאים הצעירים- עד 9.
    עם זאת בעיני כדאי לפנות קודם לפסיכולוגית ילדים, אשר יכולה להצביע על כיוונים לבדיקה, כדוגמת הנושא הרגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון להתפתחות הילד של קופת חולים.

אמא
    19/03/2016

בכל קופת חולים יש כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה חברתית אצל בת 5 וקושי ביכולת ליצור קשרים חברתיים בגן - תגובה

פז שפירא
    20/03/2016

הי אלונה,

כפי שרשמו לך חברות מהפורום, גם אני מציעה לגשת לייעוץ, אם אצל פסיכולוג ילדים ואם במכון להתפתחות הילד כדי להבין את מקור הבעיה ולקבל המלצה לגבי הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו