טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי הבכורה בגן חובה, אך כבר מגן טרום לפני שנתיים העדיפה חברת מבוגרים (הצוות) ומתקשה להתחבר עם ילדים במסגרת הגן. לפי הגננת היא משחקת איתם מעט אך עוזבת מהר והולכת לשחק לבדה. הנסיונות שלי להפגיש אותה אחה"צ נתקלים ההתנגדויות, ניסינו מעט אך כרגע היא מתנגדת בנחרצות. אציין שהיא ילדה עמוקה, רגישה, חריפה, יודעת להתנסח יפה ומסתדרת מעולה עם מבוגרים. אחת על אחת אני רואה שהיא משחקת יפה עם בנות אבל רק אם אני אזום. כלומר העניין נדיר, מצריך מאמץ רב ושברירי וכנראה מעמיס עליה. לעתים נראה שהיא מעדיפה להיות איתנו בבית מאשר לשחק עם בנות גילה וזה מרגיש לי בעייתי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהתפתחות הילד הכוונה לפנות למרכז להתפתחות הילד השייך לקופת החולים שלך שם יש אבחונים וטיפולים לגילאים הצעירים- עד 9. עם זאת בעיני כדאי לפנות קודם לפסיכולוגית ילדים, אשר יכולה להצביע על כיוונים לבדיקה, כדוגמת הנושא הרגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כפי שרשמו לך חברות מהפורום, גם אני מציעה לגשת לייעוץ, אם אצל פסיכולוג ילדים ואם במכון להתפתחות הילד כדי להבין את מקור הבעיה ולקבל המלצה לגבי הטיפול המתאים.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד