נשיקות בגיל צעיר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשיקות בגיל צעיר
    d
    12/05/2008

שלום, אימצתי ילדה כבת שמונה לפני כארבעה חודשים. הערב, לפני השינה, בהתרגשות רבה ולאחר גיחוחים רבים ומבוכה היא גילתה בפני את סגור ליבה- היא אוהבת ילד מהכיתה (היא עברה לכיתה זו לכשעברה לחזקתי) ובהמשך השיחה היא גילתה לי (בכתיבה כי היה לה קשה לומר לי את זה בע"פ) שהיא גם נשקה לו. מסתבר שזה קרה מספר פעמים ולפעמים הנשיקה הייתה על הפה. אני תוהה אם אני צריכה להיות מודאגת, עד כמה התנהגות זו הולמת את גילה הצעיר ואיך נכון להגיב לזה. כמובן, שחשוב ביותר לשמור על הערוץ הפתוח הזה, שתרגיש נוח לספר לי את סודותיה, ככל שתרצה ותוכל. יחד עם זה, אני תוהה אם יש שם איזושהי קריאה להתערבות מצידי. תודה מראש על התגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקות בגיל צעיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקות בגיל צעיר

שושי יעקובי
    15/05/2008

ההתקרבות הגופנית המהירה לילד אחר עשויה להעיד על קשיים כלשהם בתחום של מיומנויות חברתיות או תחום אחר. הערנות שלך במקומה. אינך מכירה עדיין את הילדה ולכן אינך יכולה לדעת מה התנהגות זו מבטאת. לכן בשלב זה של תחילת הקשר בינכן חשוב לבנות דרכי תקשורת ואמון. ללוות אותה בתהליך ההשתלבות החברתית, להקשיב, לעודד אותה לשתף אותך, לאפשר לך להכיר אותה, להבין את הצרכים והקשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו