מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד שלי מעצבן ואני לא סובלת אותו ואני יודעת שהוא מחפש תשומת לבסלאם20/03/2016
שלום , בני בן 8 .. ילד חכם וחמוד אך הוא תמיד מחפש תשומת לב מהסובבים ע"י התנהגויות מעצבנות כמו התנגדות לכל דבר מוסכם בין בני המשפחה . ביקורתי ומקטר כל הזמן.
יש עוד שלושה ילדים במשפחה, ילדה בת 14 , ילד בן 12 , ילד 6 .
אני מתעצבנת עליו בכל פעם שהוא מתנהג כך , מרגישה שאני לא סובלת אותו ואפילו לא מרגישה אהבה כלפיו .
אני אפילו חושפת את הרגשות כלפיו ואומרת לו שאני לא סובלת אותו . אני ובעלי משוחחים כל ערב בנושא הזה ומסכמים שאנחנו צריכים להיות סובלניים אך הוא שוב ושוב מתנהג בצורה בלתי נסבלת.
המורה אומרת שהוא ילד חברותי אבל הוא ביקורתי כלפי חבריו ואיני יודעת את מי הוא אוהב ואת מי לא ..
לציין שהבן הצעיר בן ה 6 נחשב לילד חמוד מאוד , חביב ומוערך ע"י אחרים וגם אני אוהבת להיות בקרבתו יותר .
אני יודעת שאני צריכה לתת את מלוא תשומת הלב לבני בן ה 8 אך אני לצערי לא מצליחה .
אשמח לקבל את עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילד שלי מעצבן ואני לא סובלת אותו ואני יודעת שהוא מחפש תשומת לב - תגובה
פז שפירא20/03/2016הי סלאם,
ילדים יכולים לעורר בהוריהם תחושות קשות ואפילו הרגשה שהם לא סובלים את ילדיהם. לצד הלגיטימיות של הרגשות האלה חשוב לא לחשוף את הילד לכך שאת מרגישה כך. בנוסף, אני ממש ממליצה לך ללכת להדרכת הורים כדי לשוחח על הרגשות האלה ולהבין כיצד להתנהל איתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)