הילד שלי מעצבן ואני לא סובלת אותו ואני יודעת שהוא מחפש תשומת לב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי מעצבן ואני לא סובלת אותו ואני יודעת שהוא מחפש תשומת לב
    סלאם
    20/03/2016

שלום , בני בן 8 .. ילד חכם וחמוד אך הוא תמיד מחפש תשומת לב מהסובבים ע"י התנהגויות מעצבנות כמו התנגדות לכל דבר מוסכם בין בני המשפחה . ביקורתי ומקטר כל הזמן.
    יש עוד שלושה ילדים במשפחה, ילדה בת 14 , ילד בן 12 , ילד 6 .
    אני מתעצבנת עליו בכל פעם שהוא מתנהג כך , מרגישה שאני לא סובלת אותו ואפילו לא מרגישה אהבה כלפיו .
    אני אפילו חושפת את הרגשות כלפיו ואומרת לו שאני לא סובלת אותו . אני ובעלי משוחחים כל ערב בנושא הזה ומסכמים שאנחנו צריכים להיות סובלניים אך הוא שוב ושוב מתנהג בצורה בלתי נסבלת.
    המורה אומרת שהוא ילד חברותי אבל הוא ביקורתי כלפי חבריו ואיני יודעת את מי הוא אוהב ואת מי לא ..
    לציין שהבן הצעיר בן ה 6 נחשב לילד חמוד מאוד , חביב ומוערך ע"י אחרים וגם אני אוהבת להיות בקרבתו יותר .
    אני יודעת שאני צריכה לתת את מלוא תשומת הלב לבני בן ה 8 אך אני לצערי לא מצליחה .
    אשמח לקבל את עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי מעצבן ואני לא סובלת אותו ואני יודעת שהוא מחפש תשומת לב - תגובה

פז שפירא
    20/03/2016

הי סלאם,

ילדים יכולים לעורר בהוריהם תחושות קשות ואפילו הרגשה שהם לא סובלים את ילדיהם. לצד הלגיטימיות של הרגשות האלה חשוב לא לחשוף את הילד לכך שאת מרגישה כך. בנוסף, אני ממש ממליצה לך ללכת להדרכת הורים כדי לשוחח על הרגשות האלה ולהבין כיצד להתנהל איתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו