מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שש שמחביא בחדרו תחתונים של אחותולילך04/04/2016
שלום !
בני בן שש וחודשיים. בשבועיים האחרונים מצאתי לא פעם בחדרו תחתונים של אחותו הגדולה (בת10). הוא פשוט הוציא אותם מהמגירה והחביא מתחת לכרית . התחתונים נקיים ונשארו מקופלים כפי שהונחו במגירה (ומכאן הסקתי שלא נלבשו...) ופשוט הוחבאו במיטתו.
כל פעם שמצאתי תחתונים פשוט החזרתי אותם למקום ולא עשיתי מזה סיפור.
לפני מס ימים שוב מצאתי שם תחתונים והפעם שאלתי אותו מה הם עושים בחדרו.הוא השיב במבוכה שהוא משחק ״תופסת בלתי נראים״ ושזה משחק שאחותו לא רוצה לשחק איתו,אז הוא מחביא את התחתונים שלה כתגובה...לא כל כך הבנתי,אבל זרמתי איתו ואמרתי שאני מבקשת שיפסיק עם זה.
הערב ,כשנכנסתי לחדרו כדי לכסות אותו נדהמתי לגלות אותו לבוש בתחתונים שלי (!) ,ללא מכנסיים):
מתחת לכרית שלו מצאתי מס זוגות תחתונים שלי...אני לא יודעת מי ומה ...
איל עליי לנהוג?
מאוד פוחדת מהבוקר...איזה מבוכה ירגיש כשאגיע להעירו לגן וישים לב ש״תפסתי״ אותו, איך הוא ירגיש? איני רוצה לפגוע ברגשותיו ולהביכו מחד ומאידך -לא כל כך יודעת איך לגשת לנושא...
אשמח לעזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שש שמחביא בחדרו תחתונים של אחותו - תגובה
פז שפירא05/04/2016הי לילך,
זה נשמע באמת מביך ומבלבל עבורך. נשמע לי שבנך מתעניין בלבוש הנשי ואף מעוניין להשתמש בו ואין זה אומר כרגע דבר על נטיותיו המיניות. במידה ואת מרגישה מספיק פתוחה לכך, הייתי מציעה לקנות כמה תחתונים נשיים חדשים ולתת לו אותם אך ולומר שאלה יוכלו להיות שלו אך שאסור לו להשתמש בתחתונים שלך או של אחותו - כיוון שזה לא הגייני ולא נעים עבורו ועבור בני המשפחה להשתמש בתחתונים של אחרים.
במידה וזה לא מתאים לך, תצטרכי לשים גבול ברור בעניין ולא לאפשר זאת. כיצד את שמה גבולות בעניינים אחרים? תוכלי לגייס את הכלים שיש ברשותך גם לעניין זה.
במידה וזה עדיין קשה, ניתן להתייעץ במסגרת של הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)