בת שנה+3 נפצעה במקלחת ומאז לא מסכימה להתקלח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנה+3 נפצעה במקלחת ומאז לא מסכימה להתקלח
    אורטל
    19/04/2016

לפני 3 שבועות נפל על בתי בת השנה +3 דלי של ספונג'ה והיא נפצעה בראש (הדלי היה כמעט ריק), נהיה לה פצע קטן אבל ירד הרבה דם, היא ואני כמובן מאוד נלחצנו.
    מאז היא לא מסכימה להתקלח.
    אני מקלחת אותה כרגע רק כשאני איתה במקלחת ומרימה אותה עליי וגם אז איך שאני מפעילה את המים היא מתחילה לבכות. היא עם מוצץ בפה וחיתול בד ביד (חפץ המעבר שלה). ניסיתי לקנות משחקים למקלחת כאלה שנדבקים לקרמיקה, היא הסתכלה על זה איזה פעמיים בזמן שאני מסבנת אותה ואין מים, אבל ברגע שאני מפעילה את המים היא מתחילה לבכות ולצרוח... אני לא יודעת מה לעשות? אשמח לכל עזרה, עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה+3 נפצעה במקלחת ומאז לא מסכימה

פז שפירא
    20/04/2016

הי אורטל,

באופן כללי, גישתך לעניין טובה: את מנסה להרגיע אותה ויחד עם זאת לא מוותרת לה ומעודדת אותה להתמודד.

מעניין אם רעש המים הוא טריגר ללחץ של ביתך. אם כן, אולי ניתן לקלח אותה באמבטיה - להכין את האמבטיה מראש, בלי שהיא נמצאת בחדר האמבטיה כדי שלא תשמע את רעש המים. בזמן שהיא בוכה כדאי להגיד לה שהמקלחת קצרה וכבר מסתיימת ואולי אפילו לספור יחד עד 20 ולסיים את האמבטיה - כך היא תדע למה לצפות ועד מתי היא צריכה להמשיך להתמודד.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל היא בת שנה...

אורטל
    20/04/2016

תודה על התגובה אבל היא בת שנה ו-3 חודשים... היא לא מדברת עדיין.
    ושכחתי לציין שיש לנו דוש לא אמבטיה :(.
    ניסינו לקלח אותה אצל חמותי באמבטיה והיא גם בכתה... אבל אנסה שוב אצל חמותי והפעם נמלא לה אמבטיה.. אולי זה יעבוד :/
    את חושבת שיש אולי איזה צורך ללכת לאיזה טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל היא בת שנה... - תגובה

פז שפירא
    20/04/2016

הי אורטל,

ראי תגובתי המתוקנת. לדעתי אין מקום לטיפול אלא להמשיך ולהגיב אליה כפי שאת עושה כיום. חשוב לשדר רוגע ובטחון בזמן המקלחת. זה מתסכל אל עם ההתמדה ייתכן מאוד שיגיע שינוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו