מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להניע עשייה אצל ילד בן שמונהmaya19/04/2016
שלום רב,
בני בן 8, לומד בכיתה ב'. ילד מקסים ואהוב, מצליח בלימודים וזוכה להכרה ביכולותיו והשיגיו מהמחנכת. לאחרונה, מביע תסכול מכך שלכאורה לא מגיע להישגים. לדוגמא: "הייתי רוצה לקבל תעודת הצטיינות אבל אני כנראה לא טוב מספיק כי ילד אחר קיבל ולא אני"... "ילדה מהכיתה קיבלה תעודה על פעילות בנושא החודש, ואני לא." ... "מה אני יכול לעשות? אני רק ילד שאוהב לשחק ולראות טלויזיה" ... בפועל, הוא עושה את כל המוטל עליו בביהס ואכן ההישגים שלו טובים, ולכן קשה לי להמחיש לו מהו המאמץ הקטן הנוסף שעליו לעשות על מנת לבלוט יותר ובאמת להצטיין. איך אוכל לעזור לו ולעודד אותו לעשות מאמץ נוסף על מנת שיתרגם את היכולת למעשים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להניע עשייה אצל ילד בן שמונה - תגובה
פז שפירא20/04/2016הי עינת,
ראשית, כדאי לעודד את בנך על המאמץ שלו ועל הרצון שלו להצליח ולהצטיין. שנית, אולי אפשר לפנות יחד איתו למורה ולקבל ממנה פידבק ולהבין ממנה מה חסר על מנת שיוכל לקבל הכרה והצטייינות בתחום מסויים. אולי יהיה אפשר לבחור משהו בו הוא טוב במיוחד ולעבוד איתו על פרוייקט/פעילות במטרה לקבל הכרה בנושא.
מעבר לכך, נשמע שבנך זקוק לחיזוק בטחונו העצמי. האם הוא הולך לחוגים? אם לא, כדאי לבחור יחד איתו חוג בתחום בו הוא טוב על מנת שיוכל להמשיך ולפתח אותו ולחוש יותר בעל ערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)