אהבה לכל עובר ושב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה לכל עובר ושב
    דידי
    14/05/2008

בס"ד
    שלום רב,
    בני בן 3.5 מקבל מאיתנו הוריו ומהסביבה המון חמימות, חיבוקים נשיקות ליטופים. עוד מהיותו תינוק...
    אנחנו בבית המון מדברים בנינו , התיקשורת מאוד תומכת עם המון הסברים על כל דבר.. ונתינת אהבה אין סופית עם הילדים וגם בנינו ההורים
    הכל טוב ויפה אך ישנו משהו שדיי מטריד אותי לאחרונה
    לדעתי, מרוב שהוא מקבל כ"כ הרבה אהבה, הוא ילד גם שנותן המון אהבה.. אין לי בעיה שיתן לקרובים , קרובי משפחה, משפחה, חברים קרובים קרובים שלנו חיבה אך שזה מגיע לאנשים זרים.. פה הבעיה!
    הוא יכול לגשת לאישה זרה שרק שלחה לו חיוך (.. נגיד בקניון, בחנות בגימבורי..) וישר הוא מחייך אליה בחזרה ומתחיל כזה להתקרב אליה ואפילו כמה פעמים אפילו חיבק את האנשים ברגל (אלא שרק חייכו אליו או דיברו איתו..).. אני גם מרגישה את המבוכה מהם על כך. וגם אני מובכת מאוד .. כיא ני לא מכירה אותם אפילו..
    יש להודות שדבר זה מאוד יכול להטריד מאחר שהלוואי שהעולם שלנו היה כזה מלא באהבה אין סופית . וללא תנאי.
    אך בכל זאת עלו לי רעיונות בראש על כל מיני נאנשים שיכולים לנצל את העיניין לרעה (כמו פידופילים למינהם) שיכולים לנצל את התמימות של בני ואת ההתקרבות שלו המהירה ייחסית (ללא חשדנות יתר..) לזולת.
    מה דעתך?
    יש לציין שדיברתי איתו פעם האחת על העניין .. בגוה העיניים וניסיתי להבין למה הוא הוא עושה את זה ואפילו הצבתי לו גבולות בנושא (שלא מתקרבים לאנשים שלא מכירים.. ושלא צריכים לחבק כל אחד...) והוא הקשיב ולמחרת שוב..
    איך עליי להסביר לו בצורה שיכול להבין, זה ילד מאוד פיקח אך לדעתי העיניין של הפגנת חיבה יתרה אצלו פועלת לעיתים קרובות
    עוד משהו שמטריד אותי, על אף שהוא מקבל המון אהבה בבית זה ניראה שאף פעם לא מספיק לו.. הוא כל הזמן מבקש (ממש במילים) "אני רוצה חיבוק" תני לי חיבוק.כאילו הוא צמא לאהבה וזה לא ילד שלא מקבל ושיש לו חסכים בעיניין (אי קוראת לו מזוזה מרוב נישוקים..)
    מה דעתך? ובנושא זרים.. איך עליי להציג בפניו את הנושא בלי לפגוע באהבה שיש לו כלפי הזולת באופן טבעי?
    תודה וסליחה על האורך..
    דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה לכל עובר ושב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדף 2 אם עם אותה הבעיה שקבלה תשובה

רויטל
    15/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו