אין שגרת שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין שגרת שינה
    ellen
    14/05/2008

שלום,
    שמי הלן ובתי בת ה 2 לא נרדמת בשעה קבועה כמו רוב הילדים שאני מכירה.
    אני כל יום ב 20:30 מקלחת אותה וישר נכנסת איתה למיטה בלי משחקים. אנחנו קוראים סיפור, מדליקים טלויזיה, היא שותה חלב ומתחילה להרדם ואז פתאום כשהחלב נגמר היא מתעוררת עוד יותר ממה שהיתה , מתחילה לשיר ,לקפוץ על המיטה ולהשתגע. בנוסף לכל זה היא גם לא משחררת אותי מהחדר, מבקשת שאני אשכב איתה ביחד.אתמול זה עבר כל גבול , נכנסנו למיטה ב 20:45 ויצאתי מהחדר רק ב 23:30. אני הספקת להירדם כמה פעמים עד שהיא נרדמה.
    אני יודעת שגם הגננת לא עוזרת לנו בזה כי היא נותנת לילדים לישון מ 13:00 עד 16:00 ואז בערב היא לא מספיק עייפה.
    מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע רעיונות, יעוץ...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שגרת שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת שינה

שושי יעקובי
    15/05/2008

אני מבינה מהתאור שלך שקיימת שגרת שינה, אפילו שיגרה של פעילות לפני שינה אבל חסרה הלמידה וההסתגלות של הילדה להרדם בכוחות עצמה ללא הנוכחות שלך עד להירדמות. יכול להיות שגם שעות השינה אינן מתאימות לצרכים של הילדה: אולי היא צריכה לקצר את שנת הצהרים או להתחיל את ההתארגנות לשינה בשעה מוקדמת יותר. אבל נראה כי את יכולה להתחיל ולהקנות לה הרגלים של הירדמות בכוחות עצמה. אני ממליצה לך להעזר באחד מהספרים המדריכים הורים איך להקנות הרגלי שינה. לדוגמא ספר של אבי שדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו