טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעוד כחודשיים אסע לביקור משפחה של שבוע בחו"ל יחד עם 2 ילדי הגדולים. בני בן ה3 יישאר בארץ עם בעלי. אני חוששת שיהיה לו קשה. הוא מאוד קשור לאחותו הגדולה, נרדם איתה בלילה ומשחק איתה המון. הוא גם קשור אלח מאוד. בעלי מגיע הביתה בשעות מאוד מאוחרות. איך היית ממליצה להכין אותו לשבוע שלא נהיה לידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי להתחיל להכין אותו כשבוע לפני, בשיחה מילולית ודרך תמונות /סיפור לומר לו ולהראןת לו להיכן נוסעים, מי יסע ומי ישאר איתו בבית. סך הכל לשמור איתו על שיגרה בשבוע של הנסיעה, כן כדאי שיהיו בקשר טלפוני תוך כדי וגם עם תמונות דרך ואטסטפ למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד