מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת שש שמסרבת להיפרד בבוקרמלי פלח04/05/2016
יש לי ילדה בגיל שש וחצי כיתה א', אחת מבין ארבע הקטנה ביותר מסרבת להיפרד בבוקר ממני, היה גם קטעים כאלה בזמנו בגן וכן בתחילת השנה בכיתה א', אבל זה הפסיק ועכשיו חמור הרבה יותר, ממש רצה אחרי מושכת לי בחולצה ממש קושי מבחינתה, אני בררתי אם הכל בסדר בבית הספר ומבחינה חברתית אם יש משהו שמציק אבל הבנתי שהכל בסדר, אז מדוע עדיין היא לא משחררת וכן מה עושים? עזרה דחוף!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת שש שמסרבת להיפרד בבוקר - תגובה
פז שפירא05/05/2016ייתכן שהקושי של ביתך הוא במעברים ואז גם אם הכול בסדר בבית הספר המעבר מהבית לבית הספר קשה לה. כיצד את מגיבה כאשר היא מתקשה להיפרד? אם ביתך מרגישה שאת חרדה מהפרידה זה גם עשוי להשפיע.
כדאי לשוחח איתה, להגיד לה שהפרידה בבוקר קשה לה ולכן תעשו מעין טקס פרידה בכל בוקר בה תעשו את אותם הדברים. כדאי להחליט איתה ביחד על טקס קצר שלאחריו את תלכי. הטקס יכול לכלול למשל חיבוק, שתי נשיקות, משפט שעליו תחליטו יחד שאת תגידי לה... אם אפשר לבקש מצוות בית הספר שמישהו יקבל אותה זה יכול להקל על הפרידה. חשוב להתמיד בטקס ולא למשוך אותו ולאחריו ללכת ולהשרות על ביתך ביטחון שהיא מסוגלת להתמודד ויהיה בסדר אחרי שתלכי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)