עסרה דחופה ניצול מיני של בת 14

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עסרה דחופה ניצול מיני של בת 14
    אפרת
    07/05/2016

בת 14 מתוך 6 בנות בבית שכולן התכנכו לערכים הסברנו להן מגיל קטן על סכנות..על מה מותר ומה אסור..בית חם ואוהב משפחה תומכת כולן יצאו לנו בסדר גמור מדוע היא בחרה לא להקשיב לאבא ואמר ולאפשר לגברים רבים נישואים אבות לילדים לנצל אותה מינית במשך שנתיים שלמים..מה גרם לה להתנהג ככה? היא אפילו במשטרה שהתלוננו דיברה על קשרים" לא על ניצול..דיברה על "כמה הוא חמוד וחתיך" או על" איזה גבר שבגברים"..על כל מי שניצל אותה. אני מיואשת מרגישה שנכשלתים כאמא ומצד שני גם יש לי עמוק בפנים כעס עליה למה היא לא השיבה לי!! עזרו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערה דחופה ניצול מיני של בת 14 - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    07/05/2016

שלום אפרת,
    נשמע שמדובר בתהליך בעייתי מאוד שמצריך בירור וטיפול מקצועי. פני לעו"ס לחוק הנוער, להפניה לטיפול מקצועי. במשטרה, במחלקת הרווחה או בבית הספר יוכלו להפנות אותך לעו"ס חוק הנוער באיזור מגורייך.

ד"ר מיכל חסון רוזנשטיין, פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אך לא ענית לי שאלה

אפרת
    07/05/2016

כפי שכתבתי כבר יטפלו במישור החוקי וטיפול נפשי כמובן אך למה זה קרה מנ גורם לילדה מבית ומשפחה אוהבת ליפול דבר כזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אך לא ענית לי שאלה - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    07/05/2016

שלום אפרת, אפשר להבין את התסכול, מכך שקשה להבין איך דבר כזה קורה, אבל יכולות להיות המון סיבות, וזה משהו שצריך לברר ברמה האישית. קשה לתת תשובה כללית. משפחה יכולה להיות תומכת ואוהבת, ובכל זאת, יכולים לקרות כל מיני דברים מכל מיני סיבות. הדרך להבין מה קרה במקרה הזה, היא דרך טיפול מעמיק.
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו