קריירה מול ילד קבלת החלטה בנושא עבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קריירה מול ילד קבלת החלטה בנושא עבודה
    מ
    15/05/2016

יש לי ילד בן שנה וחצי ואני עו"ד .. מאז שנולד אני עובדת במשרד בינוני ליד הגן שלו ובעיר שלנו אני עובדת מ 9 עד 5
    הסידור הזה מתאים לשנינו אני אפילו קופצת לגן לבדוק אותו במידה ויש כל בעיה ..
    עכשיו קיבלתי הצעת עבודה שהיא חשובה בקריירה שלי במשרד גדול אבל הבעיה שאני אצטרך לצאת מהבית מ 7 עד 7 .. חצי שעה רחוק מהעיר שלנו.. זה אומר שאני אראה אותו פחות וזה אומר שהוא יצטרך להישאר יותר שעות בגן כאשר עד עכשיו הוא נשאר שםמתשע עד 1 וחמותי לוקחת אותו אבל הסידור החדש לא יתאים לחצותי יהיה קשה..
    בנוסף לעובדה כי ייתכם וחמותי ואמא שלי יתחלקו ביניהם כל אחת שעתיים מבית עד בית אחר כל יום ..
    הוא קשור אליי ..
    רציתי לדעת אם שינוי זה עלול להשפיע עליו לרעה ? אני עדיין מתלבטת אם לקבל את העבדה בגלל העניין הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריירה מול ילד קבלת החלטה בנושא עבודה - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    15/05/2016

השאלה הקלאסית של העידן הפמיניסטי והפוסט פמיניסטי. לא נראה שאפשר לתת תשובה "נכונה" לשאלה כזו. האם מיעוט השעות איתך ישפיע עליו? סביר להניח שכן. כיצד זה ישפיע עליו קשה לנבא. ברור שילדים זקוקים לנוכחות הורית, אך אין דרך למדוד את הנוכחות הזו. אמא שנמצאת כל היום בבית, אבל עסוקה בענייניה, לא יותר פנויה לילדים שלה מאמא שרואה אותם שעתיים ביום.
    לדעתי, האישית בלבד, כאמא שעובדת לא מעט, היא שאין תשובה חד משמעית, והשיקולים בהחלטות לגבי עבודה, הם רבים מאוד.
    מצטערת שאין לי תשובה חד משמעית...
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו