מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתנגד לכל מה שאומריםחלי15/05/2008
שלום רב.
אשמח לייעוץ דחוץ! בני בן ה5 מתנהג בצורה משונה, הוא לא מוכן להקשיב לכל מה שאומרים לו בשום דרך. כל המכרים שלנו מעירים על התנהגותו, הוא תמיד מדבר בצעקות, מנסה להתחבר רק למבוגרים, מדבר בשפה של מבוגרים, נכנס בדברים ומנסה להבין כל מה שקורה בקרב המבוגרים. לאחרונה הוא מפריע בגן ומחפש לריב עם ילדים. עונשים לא עוזרים כי ברגע שהוא יוצא מעונש הוא חוזר על אותה התנהגות. הוא פשוט לא מוכן להקשיב לאף אחד ורוצה לעשות מה שמתחשק לו, ברגע שמעירים לו הוא מתחיל לבכות ולצרוח. בלילה הוא יורד מהמיטה המון פעמים עם כל מיני תרוצים של רעב וצמא לאחר שאכל ושתה בארוחת הערב ולכן הוא נירדם מאוחר מאוד ומתעורר עייף.
אני פשוט כבר לא יודעת, בעלי לפעמים כבר מתייאש ומבקש שניגש לטיפול. אשמח לייעוץ דחוף
תודה מראש חלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא משיבים להודעה שלי?
חלי26/05/2008רשמתי הודעה תחת הכותרת מתנגד לכל מה שאומרים לו, ויד היום לא קיבלתי תשובה. בבקשה אני אשמח לתשובה מקצועית באופן דחוף
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני תומך בעצת בעלך
לירון און28/05/2008חלי
לשינוי כזה בהתנהגותו של בנך יכולים להיות מספר רב של סיבות.
אנא פנו בהקדם לייעוץ מקצועי.
תוכלו להיעזר גם בפסיכולוג הגן- במידה וזהו גן חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום, ותודה
חלי29/05/2008פניתי לרופא הילדים וביקשתי הפניה להתפתחות הילד, הרופא המליץ לי לפנות לנויירולוג. קבעתי פגישה בהקדם האפשרי האם זה המקום הנכון לייעוץ ?
תודה רבה על הייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח
לירון און29/05/2008חלי
חשוב לי לסייג מראש- איני מכיר את ילדך ואילו הרופא מכיר אותו ולכן תשובתי בהסתייגות.
במבט ראשון נראה לי שפנייה לנוירולוג חשובה, אולם חייבת להיות הערכה מקיפה יותר- בין היתר גם פסיכולוגית. אנא הסתייעי בשרות הפסיוכולוגי העירוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)