מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 12 שלא אוהבת שום פעילותנאוה30/05/2016
יש לי ילדה בת 12 , בב"הס די חברותית ועם "ראש על הכתפיים" , אבל לא אוהבת להתאמץ
שונאת לקרוא ,שונאת ללכת לחוגים. שונאת צופים למשל ( שונאת זה ההתבטאות שלה)מה כן אוהבת? כמובן לראות טלויזיה ולבשל. אין לי בעיה לתת לה לבשל/לאפות ולקדם את זה אבל אני רוצה שתהיה פעילה גם בדרכים אחרות.
היא בג'ודו כי נרשמה עם חברה בתחילת השנה וגם מצליחה בזה, אבל לכל שיעור צריכים להכריח אותה ללכת . אנחנו לא מצליחים להגיע אליה בתמריצים או בכח האם לוותר לה לגמרי ? אני לא מאמינה שצריך להכריח אותה אבל לא מסוגלת לראות אותה יוןשבת על התחת כל הזמן וכמובן שמישעמום ותיסכול אוכלת. כבר נהיה מעגל של אובסיסיה מצידה ומצידנו.בקרוב החופש הגדול וזה מדאיג אותי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 12 שלא אוהבת שום פעילות - תגובה
מיכל ארנרייך30/05/2016הי נאוה, אם הבעיה היא שהיא אוכלת כל הזמן- אם הבנתי אותך נכון, כדאי לפנות ליעוץ-הדרכת הורים ולבדוק ממה נובעת האכילה. האם רק משיעמום או שיש סיבות נוספות ובגינן היא מתמלאת ע"י אוכל.
ספציפית לגבי האוכל מומלץ לערוך איתה לו"ז של פעילויות קיטנות תעסוקה וכו' כך שהיא לא תהיה כל היום בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכיבה לילדה שלא מתמידה
נאוה13/06/2016את קלעת בומבה.היא מאוד רוצה. ניסיתי דרך קופח(זה מאוד יקר לבד )כי יש לה טיקים אבל הם מתעקשים על אומנות בקבוצה . אני חושבת שהיא יודעת נכוו לגבי עצמה וגם האינטואיציה שלי אומרת זאת. אנסה שוב אולי הפעם יתרצו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)