טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אנו גרושים מזה כשנתיים כמעט ויש לנו ילדה בת 8....כל התהליך הזה היה קשה עבורה ולקח זמן עדשקצת התאוששה....כעת הגרוש שלי מתחתן בשנית ורוצה לספר לה...אני ממש מתנגדת שהיא תדע מכל העניין כי היא לא מכירה אפילו את המשפחה של הבחורה וגם אותה בקושי והמשפחה שלו ממש לא מתייחסת וגם כנראה לא תהיה באירוע יותר מידי כי הם חרדים....אני ממש לא יודעת מה עליי לעשות....אני לא מוכנה שזה יערער אותה....גם ככה קשה לה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שכדאי שביתך תשמע על כך מאביה, שכן קשה לשמור על סודות ובמיוחד כאלה גדולים לאורך זמן וכנות היא מרכיב חשוב ביחסיה עם הוריה. כדאי לספר לה ואז לתת מקום ולגיטימציה לרגשות שונים ולתגובות שעולים בה. חשוב להדגיש בפניה שאין זה משפיע על האהבה של אביה כלפיה ועל הקשר שיש ביניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד