קושי בגן - ילדה בת 3 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בגן - ילדה בת 3 וחצי
    ענת
    02/06/2016

הבת שלי בת 3 וחצי חוזרת כל יום מהמעון ומתלוננת שמשעמם לה ושאין לה עם מי לשחק. כל ערב לפני השינה וכל בוקר היא מתלוננת שכואבת לה הבטן ואומרת לי שהיא לא רוצה ללכת למעון.עד לפני כחודשיים היה ילד אחד במעון אליו התחברה מאוד והם עשו הכל ביחד, היא אהבה אותו ו"נידבקה" אליו בצורה די קיצונית ולמעשה הוא היה הסיבה שבגינה הסכימה ללכת לגן. אחרי חופשת הפסח הדינמיקה במעון השתנתה והילד הזה כבר לא מחובר אליה. מאז היא לא מוצאת את עצמה, רע לה והיא עצובה בגן. בנוסף לכך במעון מחייבים לישון צהריים והיא לא נרדמת אבל חייבת לשכב על המזרן במשך שעתיים כל יום. הגננת אומרת שיש "קליקה" של בנות שכל הזמן משחקות בבובות ובתי לא מתחברת לזה ומצד שני קשה הבנים לא כ"כ מקבלים אותה לחבורה שלהם. איך אני יכולה לעזור לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בגן - ילדה בת 3 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בגן - ילדה בת 3 וחצי - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    03/06/2016

שלום ענת
    אני מציעה לחזור ולדבר עם צוות המעון. הן לגבי השילוב החברתי וה לגבי השינה. ישנם ילדים שמפסיקים לישון בגיל הזה, ולמרות אי הנוחות של צוות הגן, יש לאפשר להם לוותר על מנוחת הצהריים.
    בנוסף, נסי להזמין אליכם הביתה ילדים מהמעון כדי לייצר קשר אישי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו