מאמנת הטקוואנדו הלכה לעולמה, כיצד מתמודדים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאמנת הטקוואנדו הלכה לעולמה, כיצד מתמודדים?
    שנהב
    04/06/2016

הבן שלי בן 6 בעוד חודש והוא מתאמן בטקוואנדו מזה שנתיים עם המאמנת אניה מירקין שנפטרה היום מדום לב בגיל 29. אנחנו המומים וכואבים מאוד. הבן שלי מעריץ אותה ומחכה בקוצר רוח לראות אותה ביום חמישי. מה עושים? האם מספרים לו? או פשוט מסיימים את החוג חודש לפני הזמן ומשקרים בנוגע ללמה החוג נגמר מוקדם מן הצפוי? הילד שלי הוא ילד חרדתי מאוד ומפחד מהמוות, הוא כל הזמן שואל על כל מיני דברים "האם מתים מזה?"
    אני אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמנת הטקוואנדו הלכה לעולמה, כיצד מתמודדים? - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    07/06/2016

שלום שנהב, זה אכן אירוע קשה.
    אני מאמינה שיש לספר לו את האמת. סביר להניח שהוא יגלה ממילא. ילדים מפחדים מהמוות וזה טבעי, אבל יש לאפשר לו תהליך אבל על המאמנת, וגם את ההבנה שהחיים תמיד מסתיימים במוות. לעזור לו לעשות את ההפרדה בין מה שקורה לאחרים לבין מה שקורה אצלך.
    החרדה מפני המוות היא חלק מהחיים של כולם, אבל המוות הוא בכל זאת חלק מהחיים. שבו איתו, תנו לו לפרוק רגשות של צער ופחד, לשאול שאלות, גם אם לא תמיד יש לכם תשובות. חשוב שתכילו אותו ואת רגשותיו.
    משתתפת בצער
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו