הדרדרות רצינית בהתנהגות בעיקר בבית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הדרדרות רצינית בהתנהגות בעיקר בבית ספר
    שמואל
    09/06/2016

שלום רב, אני כבר די חסר אונים ולא יודע כיצד לפעול.
    יש לי ילד בכיתה ג' שבארבעה חודשים האחרונים אינו מרוכז בלימודים, מתחצף למורים שלו מאשים את כל העולם ואשתו שמציקים לו ובעיקר נמצא בירידה בלימודים וזה רק על קצה המזלג. אני ואשתי נתנו כל כך הרבה עונשים שכבר התחלנו להבין שזו לא הדרך. השאלה מה כן אפשר לעשות.
    קראתי קצת חומר באינטרנט והבנתי שלא טוב לתת עונשים אלא רק תוצאות ישירות למעשים. אז אני שואל. ילד שהבטחנו לו דבר מה (לדוגמא : קורקינט) והוא התחצף למורה שלו עד כדי העפה מבית ספר. האם שוב להעניש אותו ולא לקנות לו? ואם לא - אז באיזו דרך להתמודד?
    (לא יודע אם הצלחתי לנסח או להעביר את כל התחושות שלי ומה בדיוק אני רוצה אבל נתחיל מכך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרדרות רצינית בהתנהגות בעיקר בבית ספר - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    13/06/2016

שלום שמואל
    נראה כי מדובר בתקופה קשה עבור בנך. כדאי שתבררו יחד עם צוות בית הספר את ההקשר לשינוי ההתנהגותי המתואר. זאת לפני שמתחילים לעסוק בעונשים. אחרי שתבינו קצת יותר את מקור הקושי, בעזרת איש מקצוע, ניתן יהיה להתחיל לטפל בקושי.
    בינתיים, מצרפת לך קישור למאמר שכתבתי העוסק בטיפול בקשיי ויסות.
    בהצלחה
    ד"ר מיכל חסון רוזנשטיין
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו