מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בויסות רגשי בכל הקשור להתנהגותלירון14/06/2016
שלום רב, אשמח באם תפנו אותי לאן שצריך.
בתי בבי"ס יסודי. לאחרונה החרפה בהתנהגותה, מתחצפת לסגל המורים, מתפרצת בצרחות ומתקשה להרגע. יש לציין שבסופו של כל התפרצות היא נרגעת לבד, אבל לוקח לה שעה ולפעמים יותר.
לא הייתי פונה אלמלא ההתנהגות שלה מרחיקה ממנה את חבריה והם צוחקים עליה אח"כ, מה שיוצר כדור שלג...כי היא נרגעה ואז שוב יש התססה.
נאמר לי שהויסות הרגשי שלה לקוי....
איך "מתקנים" אותו כואב לי עליה ועל ההתמודדות שהיא נאלצת לחוות ביום יום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בויסות רגשי בכל הקשור להתנהגות - תגובה
פז שפירא14/06/2016הי שרון,
האם היית בהתייעצות עם המחנכת ויועצת בית הספר? האם זה מתרחש רק בבית הספר או גם בבית?
כדאי קודם כל להיפגש עם המחנכת, יועצת בית הספר ואולי גם עם פסיכולוגית בית הספר כדי להבין מה מתסיס את ביתך וכיצד ניתן לעזור לה במסגרת בית הספר. במידה וזה לא יעזור יהיה אפשר לפנות לאיש מקצוע כדי לחשוב מהי ההתערבות הנכונה - הדרכת הורים/טיפול או התערבות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן-הייתי בכמה שיחות והתייעצויות
לירון14/06/2016בבית הספר.
ההתנהגות שאני מדברת עליה מתרחשת בעיקר בביה"ס.
מקרים בודדים קורים בצהרון/ימי הולדת וכו'
יש לציין שאני או בעלי לידה אנחנו מצליחים "להשתלט" על הסיטואציה ולהרחיק אותה מהמקום עד שהיא נרגעת וחוזרת חמודה:)
תודה על המענה המהיר
אשמח להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן-הייתי בכמה שיחות והתייעצויות - תגובה
פז שפירא14/06/2016אם בהתייעצויות בבית הספר הגעתם לאיזושהי תוכנית שבאמצעותה תנסו - אתם והצוות החינוכי לעזור לביתך כדאי לנסות ולראות לאורך זמן אם זה עוזר.
במידה ותמצו את הניסיונות לעזור לה תוך שיתוף פעולה שלכם עם הצוות החינוכי וזה לא יעזור אז כפי שאמרתי, יהיה כדאי לפנות לאיש מקצוע, פסיכולוג ילדים על מנת לחשוב מהי ההתערבות המתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה והחשיבה.
לירון14/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)