ילדתי לא מוכנה לצאת לחברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדתי לא מוכנה לצאת לחברים
    דנה
    13/02/2007

ביתי הינה ילדה חברותית ונבונה מאוד (כמעט בת 6), אך מתחילת השנה שהגיעה לחטיבה הצעירה אינה מוכנה להזמין חברות ו/או ללכת לחברות ו/או ללכת לחוגים והיא מאוד משועממת(כל זה לא היה שנה קודם ).
    עוד אציין שבמסגרת הלימודים הינה משחקת עם כולם ובנות הכיתה מאוד רוצות להגיע אליה בשעות אחה"צ ,אך היא מעדיפה תמיד להישאר בבית לא ללכת ולא להזמין חברות וזה הגיע למצב שגם כשאני צריכה לעשות סידורים עלי לשכנע אותה לצאת איתי ויוצא שאני מוותרת לה ואם היא כבר יוצאת איתי היא מתנה לי תנאים שזה לקנות לה משהו.
    בנוסף אינה מוכנה ללכת לימי הולדת, גם כאשר אני מציעה לה שאלווה אותה במשך כל מסיבת יום ההולדת (דבר שלא היה שנה קודם תמיד שמחה ללכת לימי הולדת ).
    גם למסיבות במסגרת הלימודים אינה רוצה ללכת ותמיד זה מלווה בשיכנועים וכאשר בסוף אנו מגיעים למסיבה היא עושה פרצופים וזה מלווה בחוסר ביטחון דבר שלא אופיני לה .
    מה עלי לעשות אודה לתשובתכם .

בברכה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז מה?!

ענת זפרני
    15/02/2007

ללכת לגן זה המון עבודה
    להיות בקשר עם החברים
    להתפשר
    לריב
    לצחוק
    היא מגיעה הביתה - אל החממה - והיא רוצה טלויזיה ושקט וכיף.
    אם היציאה כל כך קשה לה - ותרי.
    אל תדאגי, זה לא יהיה לנצח.
    סידורים זה עניין אחר - היא חייבת לבוא כי אין מי שישמור עליה.
    שוחד - תכחידי.
    לגבי ימי ההולדת - תציעי לה, אם היא תגיד לא - אז לא. אם היא תבין שזה מפסיק "להפעיל" אותך אחרי פעמיים שלוש היא תתחיל ללכת - בדוק!!
    ואל תחשבי שהמצב ימשך לנצח - דימויים קטסטרופלים קוראים לזה, היא פשוט עוברת תקופה שכזו וזה יעבור תוך כמה חודשים.
    בהצלחה
    ותכתבי לי אחרי פסח - ספרי לי אם יש שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו