בן 6וחודשיים מכור לטלויזיה אשמח לעזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 6וחודשיים מכור לטלויזיה אשמח לעזרה בבקשה
    צליל
    26/06/2016

ערב טוב ממש עצובה מכל העיניין הזה בני בן 6וחודשיים מילד ששיחק בלגו ועוד דברים נהיה מכור לטלויזיה ישוב עם מזרן וצופה, זה מגיע למצב שגם בארוחת הצהריים והערב אוכל מול הטלויזיה כמה שלא אכעס אדבר יפה בסוף נכנעת, אמנם לא תמיד יש לי גם מרות אם אמרתי אין גינה היום שזה מה שקרה אז לא ירדנו, דבר שני אצל הורי הוא ובני השני בן 3וחצי מתפרעים בצורה מוגזמת ביותר, במצבים כאלו אני אחרי 10 דקות הולכת הביתה, בבקשה מה עושים?? (אני גרושה האבא מגיע אחת ל3שבועות לשעה מתחת לביניין מבחירתו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי השאלה הראשונה הוספתי עוד משהו

צליל
    26/06/2016

ודי לחוצה לקראת שנה הבאה בכיתה א, הוא ילד די אנרגטי וחוששת שלא יוכל לשבת מספר שעות בכיתה, היינו באיבחון אצל רופא משפחה שעשה קורס לזה אבל רק שאל אותי שאלות הבנתי שרצוי ללכת לאיבחון יותר רציני(הרופא אמר שנתראה עוד חצי שנה כרגע לא נתן בכלל טיפול אמר שעוד צעיר וצריך לראות מה יהיה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השאלה הראשונה הוספתי עוד משהו - תגובה

מיכל ארנרייך
    27/06/2016

שלום לך, כדאי לפנות להדרכת הורים - דרך קופת חולים תוכלי במחיר מוזל. על מנת לקבל כוחות להתחזק ולפעול מול הילדים בשימת גבולות נכונה. צריך שיהיה תהליך מסודר שיוכל לתת לך בטחון וכלים בהתמודדות.
    לגבי הקשב והריכוז- כדאי לך לקבוע תור לנוירולוג במקביל לחכות לתחילת שנה ולראות מה דעתה של המורה עליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו