שליחת בני דודים שרבים לא מעט לאותו הגן.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שליחת בני דודים שרבים לא מעט לאותו הגן.
    סהר
    08/07/2016

אני פשוט עובד עצות וממש לא יודע מה לעשות.
    בתי בת ה3 ובת אחי נרשמו לאותו הגן,הם חברות טובות אך מרבות לריב אחת עם השנייה בתדירות ממש גבוהה,על משחק או חפץ שאחת מחזיקה אז האחרת גם רוצה וישר מתחיל בכי ולעתים הן גם מכות אחת את השנייה.
    כשבתי חוזרת מהגן היא מספרת לי הכל שהם הלכו מכות ורבו אך מנגד הן גם ממש משחקות יפה.
    שמתי לב לפעם אחת כשהן רבו אז בתי לא רצתה להשתתף בשיעור שהיה אותו הרגע בגן.
    הם כרגע רשומות לאותו הגן אבל אני פוחד שזה יפגע בבתי וכשילדים אחרים בגן יראו שהיא מציקה לה אז הם גם יציקו לה,או שזה יפריע לה בלמצוא חברים חדשים.
    אין לי מושג מה עושים ועוד מעט מתחילה השנה,
    צריך עזרה אני כרגע עובד עצות.
    חשוב לי לציין שבת אחי ממש אוהבת את בתי וכל פעם שבתי לא רוצה לדבר איתה אז בת אחי מתחילה לבכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליחת בני דודים שרבים לא מעט לאותו הגן. - תגובה

מיכל ארנרייך
    10/07/2016

כרגע נראה שאין מה לעשות מבחינת הרשמה לגן. לכן ממליצה ליצור קשר בתחילת השנה עם הגננת, לספר לה על המורכבות ביחסים ולתת לה להתמודד עם היחסים ביניהן בתוך מסגרת הגן כפי שהיא מבינה ומנוסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליחת בני דודים שרבים לא מעט לאותו הגן. - תגובה

מיכל ארנרייך
    10/07/2016

כרגע נראה שאין מה לעשות מבחינת הרשמה לגן. לכן ממליצה ליצור קשר בתחילת השנה עם הגננת, לספר לה על המורכבות ביחסים ולתת לה להתמודד עם היחסים ביניהן בתוך מסגרת הגן כפי שהיא מבינה ומנוסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו