טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 4 ילד הוא ילד חכם ובעל זכרון חזק , אני בהריון בשבוע 18 גילו אצל עוברי תסמונת דאון ואני הולכת להפסיק את ההריון , איך אודיע לבן שלי על אובדן העובר הוא מאוד מתלהב שתהי לו אחות בקרוב וכבר יש לו תוכניות עתידיות איתה הוא ישחק איתה במשחק הזה הוא יקנה לה בגדים וכו איך אספר לו בלי שאפגע בו נפשית ונעבור תקופה זו בשלום אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, צר לי על מה שקורה לכם, זה נשמע באמת קשה עבור כולכם. לא ניתן למנוע מילדים מלהיחשף לדברים קשים ולחוות חוויות לא פשוטות. כן ניתן לתווך להם את החוויה ולעזור להם לעבד אותה מבחינה רגשית. אפשר לומר שגיליתם שהעוברית לא מתפתחת טוב ושאם היא תצא לעולם יהיה לה מאוד קשה, כי היא לא תצליח בהרבה דברים כמו כולם. אפשר לומר שבגלל זה מפסיקים את ההריון ואמא תיכנס בפעם אחרת עוד פעם להריון (אם אלו באמת התוכניות שלכם). אפשר לומר שזה מעציב אתכם אבל שאתם תתגברו. כדאי מאוד לאפשר לו לשאול שאלות ולהגיד כל מה שעולה על דעתו. אם ישנן שאלות או דברים שיגיד שתרצי להתייעץ כיצד להגיב עליהם - את מוזמנת לעשות זאת פה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד