שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    17/05/2008

שלום יש לי ילד שהוא בן 6 וחצי ילד טוב מקסים, יש לי שאלה הבן שלי נוטה לכיוון הנשי יותר עם תחפושות בבית חצאיות והוא נועל את הנעליים שלי לי ולבעלי יש ויכוחים רבים על זה אני מרגישה שאולי הזהות שלו עוד לא התגבשה ואני לא יודעת איך להגיב כי מצד אחד אני לא רוצה שיהיה לו רע הוא אומר לי אמא אני בן אבל אני אוהב דברים של בנות והוא אומר לי ביום הולדת שלי אבא לא יחליט לי מה לקנות אני יקנה מה שאני אוהב אני די מתוסכלת מזה ולא ממה שהבן שלי אלא איך לעשות שיהיה לו הכי טוב אודה לך בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מגדרית

לירון און
    20/05/2008

שלום ליאת,
    למצב שאת מתארת יש ודאי השלכות מורכבות על יחסיכם לבנכם ועל קשריכם כהורים. בתחום זה נראה לי שיעוץ מקצועי הורי יועיל למדי.
    לגבי התופעה שלעצמה- מנקודת מבט פסיכולוגית- מודרנית נשמע שאת נוקטת גישה נכונה. את מאפשרת לבנך ביטוי אישי ואינדבידואלי ולא כופה עליו מוסכמות אלו ואחרות לגבי מה "בנים" צריכים או מה "בנות" צריכות. אולם בנך אינו חי בחלל ריק ולמעשיו יש השלכה על האופן בו הסביבה תופסת אותו. הייתי מנסה לבחון את התנהגויותו וקשריו החברתיים מחוץ לבית וכן לקרב אותו לתחומים יותר גמישים מגדרית- בהן יוכל לעסוק בפעילויות משותפות עם בנים ועם בנות, מבלי שיצטרך בשלב זה להגדיר לעצמו בודאות כי הוא "בן נשי" או כל דבר אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו