מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהליאת17/05/2008
שלום יש לי ילד שהוא בן 6 וחצי ילד טוב מקסים, יש לי שאלה הבן שלי נוטה לכיוון הנשי יותר עם תחפושות בבית חצאיות והוא נועל את הנעליים שלי לי ולבעלי יש ויכוחים רבים על זה אני מרגישה שאולי הזהות שלו עוד לא התגבשה ואני לא יודעת איך להגיב כי מצד אחד אני לא רוצה שיהיה לו רע הוא אומר לי אמא אני בן אבל אני אוהב דברים של בנות והוא אומר לי ביום הולדת שלי אבא לא יחליט לי מה לקנות אני יקנה מה שאני אוהב אני די מתוסכלת מזה ולא ממה שהבן שלי אלא איך לעשות שיהיה לו הכי טוב אודה לך בתשובה ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מגדרית
לירון און20/05/2008שלום ליאת,
למצב שאת מתארת יש ודאי השלכות מורכבות על יחסיכם לבנכם ועל קשריכם כהורים. בתחום זה נראה לי שיעוץ מקצועי הורי יועיל למדי.
לגבי התופעה שלעצמה- מנקודת מבט פסיכולוגית- מודרנית נשמע שאת נוקטת גישה נכונה. את מאפשרת לבנך ביטוי אישי ואינדבידואלי ולא כופה עליו מוסכמות אלו ואחרות לגבי מה "בנים" צריכים או מה "בנות" צריכות. אולם בנך אינו חי בחלל ריק ולמעשיו יש השלכה על האופן בו הסביבה תופסת אותו. הייתי מנסה לבחון את התנהגויותו וקשריו החברתיים מחוץ לבית וכן לקרב אותו לתחומים יותר גמישים מגדרית- בהן יוכל לעסוק בפעילויות משותפות עם בנים ועם בנות, מבלי שיצטרך בשלב זה להגדיר לעצמו בודאות כי הוא "בן נשי" או כל דבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)