תינוק בן 5.5 חודשים ונסיעה לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 5.5 חודשים ונסיעה לחו"ל
    איילה
    21/07/2016

הי,
    יש לי תינוק בן 5 חודשים. בעוד כשבועיים אני נוסעת לחו"ל ואיעדר מהבית יומיים וחצי. הוא ישאר עם בעלי והילדים הגדולים. במהלך היום אני מטפלת בו.אחה"צ ובערב בשיתוף עם בעלי והילדים. כבר יצא לי לעזוב אותו לכמה שעות כל פעם והיה בסדר. בכל זאת אני תוהה האם היעדרות שלי ליומיים וחצי תהיה קשה לו מידי ותשפיע על מצבו הרגשי? אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 5.5 חודשים ונסיעה לחו"ל - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    22/07/2016

שלום איילה, אין ספק שהעדרותך למשך יומיים וחצי תשפיע עליו. האם תשפיע לרעה? לאו דווקא... ילדים ותינוקות מסתגלים היטב כשהם מטופלים על ידי דמויות מוכרות ומיטיבות. סביר להניח שהוא יגיב להעדרך, אך אם הוא רגיל לכך שגם אחרים מטפלים בו מדי פעם, ומאחר ומדובר בסך הכל ביומיים וחצי, סביר להניח שלא תהיינה השפעות ארוכות טווח.
    נסיעה טובה
    מיכל חסון רוזנשטיין
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 5.5 חודשים ונסיעה לחו"ל - תגובה

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    22/07/2016

שלום איילה, אין ספק שהעדרותך למשך יומיים וחצי תשפיע עליו. האם תשפיע לרעה? לאו דווקא... ילדים ותינוקות מסתגלים היטב כשהם מטופלים על ידי דמויות מוכרות ומיטיבות. סביר להניח שהוא יגיב להעדרך, אך אם הוא רגיל לכך שגם אחרים מטפלים בו מדי פעם, ומאחר ומדובר בסך הכל ביומיים וחצי, סביר להניח שלא תהיינה השפעות ארוכות טווח.
    נסיעה טובה
    מיכל חסון רוזנשטיין
    פסיכולוגית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו