בעיות התנהגות אצל פעוטה בת שנה ו-4 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות אצל פעוטה בת שנה ו-4 חודשים
    דפנה
    05/08/2016

שלום,
    האופי של הבת שלי מאוד שונה בגן לעומת הבית. בגן הם מגדירים אותה שקטה, ביישנית, ילדה טובה. לעומת זאת, אני אגדיר אותה כהיפראקטיבית, עם סף סבלנות נמוך. קשה לה מאוד לשבת על כיסא אוכל יותר מכמה דקות, והיא לא תתרכז במשחק מעבר ל-2-3 דקות. היא מאוד אוהבת רעש ולזרוק דברים על הרצפה. התקפי זעם והתבכיינויות לא חסר.. יש מצבים שהיא גם מרביצה. יחד עם זאת היא גם חייכנית וצוחקת, רק שכבר אני עייפה מכדי לראות את החיובי יותר מהשלילי.
    בגן היא אינה מדברת, או עושה ביי ביי אפילו. הבנתי שכן היא מקשקשת פה ושם, ומחייכת/צוחקת להם מדי פעם. לעומת זאת בבית היא כן אומרת כמה מילים, עושה ביי ביי, מחלקת נשיקות והכל.
    בבית יש בעיות שינה, בגן אין.
    מפריע לי מאוד הדיסוננס בין הבית לגן.
    האם יש מקום למבדק בעיות קשב וריכוז / היפראקטיביות?

תודה, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות אצל פעוטה בת שנה ו-4 חודשים - תגובה

מיכל ארנרייך
    05/08/2016

לפני גיל שנתיים שלוש לא עושים בדיקת קשב וריכוז כפי הידוע לי. ממליצה לפנות קודם כל לרופא התפתחותי דרך התפתחות הילד בקופת החולים שלך לצורך בירור ראשוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו