טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, האופי של הבת שלי מאוד שונה בגן לעומת הבית. בגן הם מגדירים אותה שקטה, ביישנית, ילדה טובה. לעומת זאת, אני אגדיר אותה כהיפראקטיבית, עם סף סבלנות נמוך. קשה לה מאוד לשבת על כיסא אוכל יותר מכמה דקות, והיא לא תתרכז במשחק מעבר ל-2-3 דקות. היא מאוד אוהבת רעש ולזרוק דברים על הרצפה. התקפי זעם והתבכיינויות לא חסר.. יש מצבים שהיא גם מרביצה. יחד עם זאת היא גם חייכנית וצוחקת, רק שכבר אני עייפה מכדי לראות את החיובי יותר מהשלילי. בגן היא אינה מדברת, או עושה ביי ביי אפילו. הבנתי שכן היא מקשקשת פה ושם, ומחייכת/צוחקת להם מדי פעם. לעומת זאת בבית היא כן אומרת כמה מילים, עושה ביי ביי, מחלקת נשיקות והכל. בבית יש בעיות שינה, בגן אין. מפריע לי מאוד הדיסוננס בין הבית לגן. האם יש מקום למבדק בעיות קשב וריכוז / היפראקטיביות?
תודה, דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד