מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 7 וחצי אומר משפטים מאוד קשים לעיכולמור09/08/2016
ערב טוב,
אני אמא לבן 7 וחצי ובת 5. נשואה.
בני ילד מאוד נבון, חד ומתוחכם.
לאחרונה אומר משפטים שאני לא יודעת איך להתייחס אליהם ויותר מטריד אותי מהיכן הם נובעים.
כשהוא בשעת כעס הוא יכול לומר"את לא אוהבת אותי, את רוצה שאני אמות, תזרקי אותי מהחלון ועוד כל מיני משפטים פרובוקטיבים שלי ולבעלי אין מושג מהיכן מכיר אותם ומדוע אומר אותם.
אנחנו חשים חסרי אונים מול הדברים שלו ובעיקר מופתעים.
אומר רק שבני ילד "לא קל" מאז ומתמיד, עם הפרעת קשב וענייני ויסות חושי.
עולה לכיתה ב'.
גדל בבית שבו זוכה להרבה אהבה והערכה משני הורים מודעים ומיטיבים.
הוא ילד נבון מאוד, נגן מוכשר בכינור...
לא ברור לנו מה קורה בתקופה האחורנה.
הוא אומר לנו ובייחוד לי(אמו) דברים ככ קשים ואני ממש לא יודעת מה לענות לו.
אתמול אמר לי:תגידי לי שאני אדיוט ואמרתי לו":לא אגיד לך משהו שאני לא מאמינה בו, אתה בכלל יודע מה זה אומר להיות אידיוט?"
הסברתי לו מה הפירוש ואמרתי לו שהוא ילד מאוד חכם ונבון....
מה עושים?
אני מאוד מוטרדת ממה שאומר, האם זו מניפולציה או זעקת אמת לעזרה?
אודה מאוד לתשובתכן. כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 7 וחצי אומר משפטים מאוד קשים לעיכול - תגובה
פז שפירא10/08/2016הי מור,
מצד אחד, ילדים יכולים לומר דברים קשים בשעת כעס, ומצד שני מדובר פה גם בילד שכפי שאת מציינת סובל מהפרעת קשב וקשיי ויסות חושי. כיוון שייתכן שהמשפטים נובעים ממצוקה ומדימוי עצמי נמוך אני מציעה להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)