פחד וחרדות בעיקר בלילה - ילד בן 12

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד וחרדות בעיקר בלילה - ילד בן 12
    דנה
    17/08/2016

שלום, בני בן 12 חושש ללכת לבד בערבים כשחשוך - חושד שכל אדם ברחוב רוצה ברעתו. לא רוצה לישון אצל חברים. בנוסף, לאחרונה התפתחו מחשבות שליליות לפני השינה המפריעות לו להירדם. מה לעשות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד וחרדות

חדוה אזולאי
    19/08/2016

שלום לך
    התופעות שאת מתארת אצל בנך בן ה12 מעידות על שינוי במצבו . אני לא יודעת כמה זמן זה ככה. אבל אם המצב נמשך מעל שבועיים ברצף חשוב לקחת את הילד לטיפול. הילד סובל מחרדות שונות. יכול להיות שיש טריגר מהתקופה האחרונה שגרם לילד את התחלת החרדות, ויתכן שאין משהו מיוחד שקרה אבל יתכן שיש לו נטיה לחרדות. חרדות זה אחד הבעיות הנפוצות ביותר בתחום הרגשי אצל ילדים. ויש ידע רב ומחקרים רבים על טיפול בחרדות. אני ממליצה על טיפול CBT. המוכח מחקרית בסיועו המהיר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד וחרדות בעיקר בלילה - ילד בן 12 - תגובה

פז שפירא
    24/08/2016

הי דנה,

אני מציעה לפנות לייעוץ פרטני אצל פסיכולוג ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו