ילד בן שנתיים שמרביץ ומציק לאחרים ללא סיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים שמרביץ ומציק לאחרים ללא סיבה
    מזל
    21/08/2016

שלום, אני אמא לילד בן שנתיים וחודשיים, אציין שכעת אנו מצפים לתינוקות שתיוולד בימים הקרובים בע"ה.
    הילד שלי במסגרת מאז גיל שנה, באמצע השנה עבר בין הקבוצות בגן כדי ליצור התאמה טובה יותר עם ילדים בני גילו ואף גדולים ממנו.
    קרוב לגיל שנתיים התחיל להתפתח שלב התפתחותי של הרבצות, נשיכות ומשיכות גם כלפי וכלפיי בעלי.
    מיד הגבנו שלא מרביצים וכדאי לדבר (הוא בשלב שמבטא את עצמו עם מילים וקצת משפטים), הסברנו שלא מרביצים אך כשזה לא עבד היינו קצת יותר תקיפים והרמנו את הקול ואז הבנו שגם זה לא עובד והוא ממשיך בשלו. העניין שזה הולך ומחמיר והוא נטפל אפילו סתם לאנשים ברחוב, במעלית, בהמתנה בקופה של הסופר ושלא נדבר בגני שעשועים או גימבורי שאני דיי נמנעת ללכת איתו כי אז זה בלתי אפשרי להתמודד עם ההצקות שלו לילדים. השאלה שלי זה מה עושים? לאיזה סוג של טיפול כדאי לפנות?

תודה מראש מזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים שמרביץ ומציק לאחרים ללא סיבה - תגובה

מיכל ארנרייך
    21/08/2016

ממליצה לפנות להדרכת הורים על מנת לברר ולהדריך אתכם נכונה בהתמודדות עימו. הדרכה מומלצת ע"י פסיכולוג/פסיכותרפיסט מומחה בילדים באזורכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו