מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 4 לא ממושמעתיעל01/09/2016
שלום
הבת שלי בת 4 היא לא מקשיבה לי בכלל,כשאני רוצה לקנות משהו בחנות היא בורחת מהחנות,כמה שאני מדברת איתה בעדינות או בתקיפות,זה לא עוזר
אני לא יכולה לקנות שום דבר בחנות,היא צוחקת ולא מקשיבה
או כשאני רוצה לקלח אותה,לפעמים זה לוקח שעתיים(לא הגזמה)
עד שאני מצליחה לקלח אותה,אני ממש מתוסכלת מזה
דוגמא נוספת,היום היתה בגן,אכלה 3 עוגיות ועוד שתיים אצל הסבתא ,ביקשתי ממנה לא לקחת כי זה לא בריא ויכול לכאוב לה הבטן והיא לא הקשיבה לי,לאבא היא יותר מקשיבה,אני ממש מתוסכלת השבוע כבר בכיתי .
לא יודעת מה לעשות,בדרך כלל ילד מתייאש לאחר הרבה הפצרות,אבל היא בשלה
אני מוותרת על דברים שאני צריכה לעשות כי היא לא מאפשרת לי ,זה לא הגיוני שילדה תשתלט על אמא
מחכה לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 4 לא ממושמעת,פשוט לא יודעת מה לעשות,צריכה עזרה!!!!!!!! - תגובה
מיכל ארנרייך03/09/2016ברמה הפשוטה, את לא צריכה לבקש ממנה אלא להעביר מסר קצר וחד משמעי, באם למשל היא לוקחת עוד עוגיה אחרי שאמרת לא, את צריכה לקחת ממנה ולא רק לבקש. יכול להיות שהאב מגיב בסמכותיות רבה יותר ולכן היא מקשיבה לו.
לגבי הליכה לחנות פעמים רבות קשה ללכת עם ילדים לחנות מכל מיני סיבות- עודף גרויים למשל, יכול להיות שהפתרון הנוח והפשוט זה להימנע מכך בשלב זה ולעשות סידורים בלעדיה.
ברמה העמוקה יותר אם המצב מתמשך ואת חסרת אונים ממליצה מאד לפנות להדרכת הורים לקבלת עזרה והכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)