טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי עלתה השבוע לכיתה א. אובחנה עם קשב וריכוז ומטופלת תרופתית. העניין הוא שכשאני שואלת איך היה בבית ספר או מה עשו, היא בקושי מספרת (אני מרגישה שאני צריכה לסחוט את זה ממנה), זה היה גם כשהיתה בגן, וכשכן מספרת היא ממציאה דברים. גם חברתית קשה לה ליצור קשרים חדשים, מתחברת יותר עם בנים מאשר עם בנות, ואני לא יודעת איך לעזור לה בזה. מה לעשות? להמשיך לשאול אותה ולחפור? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קרן, נשמע שישנם מגוון של קשיים - קשיי קשב וקושי רגשי חברתי. עם המעבר לכתה א' נראה לי נכון לפנותת למספר פגישות הדרכת הורים. ניתן להתייעץ עם יועצת בית הספר ו/או עם פסיכולוג/עו"ס ילדים. שיהיה המון בהצלחה מיכל חסון רוזנשטיין פסיכולוגית קלינית מומחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד