מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרושה עם 2ילדים בני 6וחצי וארבע כמעט,צליל03/09/2016
הייי אני בת 42 גרושה עם 2ילדים בני 6וחצי וארבע כמעט, שלמעשה הקטנטן התנהג עד לא מזמן בנוחות, עדיין רגוע, התחיל ללמוד מאחיו ושניהם די שובבים בלשון המעטה, אם זה ביקור אצל הורי הופך לגו'נגל, מתנהגים ממש לא יפה מתבטאים בזילזול,, שהורי אצלי זה שונה, לטובה, כיום הם פחות ופחות מקשיבים לי אבל בבית בסדר! לאן אני פונה לקבל תשובה לשאלות איפה אבא למה לא בא לקחת אותנו, (האבא מגיע אחת ל3שבועות לשעה כי כה נוח לו, מבזה את בית המשפט בזה שלא מגיע בזמנים, ועד לא מזמן הבכור בכלל לא שאל עליו בגלל שהקטנטן שואל שניהם מאוכזבים ממנו, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרושה עם 2ילדים בני 6וחצי וארבע כמעט, - תגובה
מיכל ארנרייך03/09/2016לא לגמרי ברורה לי שאלתך. אם את שואלת לגבי ההתנהגות שלהם או לגבי תשובה לשאלות איפה אבא.. ואולי שני הדברים קשורים אחד בשני. מכיוון שאת מגדלת אותם לבדך עול הגידול והחינוך נופל עלייך. צריך להסביר שאבא ואמא התגרשו ואינם ביחד. יש זמנים קבועים בהם אבא צריך לקחת אתכם אך לצערך את לא יודעת לומר מראש/תגידי להם כשתדעי. הם צודקים ברגשות התסכול והאכזבה ושגם לך זה קשה והיית רוצה שזה יהיה יותר מסודר אך אינך יכולה לשלוט בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ותודה רבה!
צליל10/09/2016ברור שמבינה את התיסכול רק רציתי לדעת איך מסבירים לילדים צעירים וקטנים את הסיבה למה אבא לא מגיע בזמנים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ותודה רבה! - תגובה
מיכל ארנרייך10/09/2016בעיני מה שחשוב הוא להיות איתם בצער ובכאב לשקף את הקושי ולומר שזה מצער אותך מאד שזה המצב, שהלוואי והיית יכולה לעשות אחרת ושאת מבינה לגמרי את הקושי שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)