בעיות התנהגות וחרדות אצל ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות וחרדות אצל ילד בן 7
    רחל
    05/09/2016

שלום רב, יש לי 3 ילדים, הגדול בן 7 האמצעית בת 5 והקטן בן חצי שנה. בני הבכור מאז ומתמיד היה ילד מאתגר בלשון המעטה... כמעט בכל מסגרת היו בעיות התנהגות כאלה ואחרות,0 גם בבית מאז ומתמיד היו התפרצויות זעם, תסכולים, ריבים עם אחותו, התחצפויות שמופנות בעיקר אליי וכו וכו. לאחרונה ( שנה אחרונה) ההתנהגות השלילית התגברה וכוללת גם אלימות פיזית והופכת להיות מאוד דומיננטית כמעט לאורך כל היום וכאילו לא די בכך התווספו גם חרדות.. הוא מפחד להישאר לבד אפילו לרגע. מפחד כשאני נכנסת למקלחת, מפחד להיות באזורים הומי אדם מחשש שיילך לאיבוד, שואל את אותן שאלות כדוגמת מי אוסף אותו מביס ומתי שוב ושוב אפילו כשמקבל תשובה ברורה. הוא יכול להתנהג בבריונות ותוך רגע לההפך לילד מפוחד וזה מאוד מתסכל אותנו. ברור לי שהוא זקוק לטיפול השאלה איזה... אשמח להכוונה אני ממש אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות וחרדות אצל ילד בן 7 - תגובה

פז שפירא
    07/09/2016

הי רחל,

אני מציעה לפנות לפסיכולוג ילדים שיעריך את המצב ויציע מהו הטיפול המתאים לדעתו. קחי בחשבון שאם יציעו לבנך טיפול הוא יהיה מלווה בהדרכת הורים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו