טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי יש לי שלושה ילדים, בת בכורה ושני בנים אחד בן 3 וחצי והשני בן חצי שנה.
כעת הבן 3 לא רוצה ללכת לישון שום לילה, ותמיד לוקח המון זמן עד שהוא נרדם, לעיתים הולך לישון ב 10 ואף 11, והוא אומר "אין לי כח לישון". נראה שאין לו יכולת להכנס לשינה יזומה בניגוד לאחותו שתמיד הולכת לישון ביוזמתה כי היא עייפה.
אני חושד גם שמעורב פה קצת חרדתיות לפעמים הוא מתלונן "שציפור יכולה להכנס מהחלון" ועוד כל מיני. או "אבא תהיה איתי בחדר שאני הולך לישון". ואם הוא כבר נרדם אז במיטה שלי.
מה ניתן לעשות איתו, איך ניתן לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ברורה מה הסיבה והאם חל שינוי בהרגלי השינה. בכל מקרה כדאי בשעה סבירה לגילו - שבע, שבע וחצי, להיכנס לאווירה של שינה, מקלחת , טקס שינה קבוע, הורדת פעילות, לשבת לידו עם סיפור עד שנרדם בהתחלה , אם הוא קם להחזיר בעדינות אך בתקיפות למיטה שלו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד