מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן 17 עקשן מרדן ואכפת לו מעצמוממ21/09/2016
ביני לבן בני בן 17 יש המון חיכוכים ,
החיכוכים הם בעיקר בנושאים כספיים,אני לא חושבת שצריך כל הזמן לתת ולתת בעוד שהוא עובד(מטייל עם כלבים) ויש לו חשבון בנק בו יש סכום מכובד.
אנו גרים בסביבה בה מסתכלים על לבוש/ הנעלה מותגים .
לפני שבוע חגגנו יומהולדת במסעדה יוקרתית כל המשפחה(אנו 4 נפשות)כעת הוא רוצה/מבקש לנסוע לחופשת סופש עם אביו כמתנת יומהולדת.
אני מסרבת ומכאן התחיל/ממשיך כל הבלגן.
היינו בקיץ ב3 נופשים שונים בארץ ישנן עוד הוצאות לא מעטות ואני לא חושבת שהנסיעה לסופש כרגע באה בחשבון כי זה גם כן הוצאה.
פרט לנושא הכספי עולה בעיה נוספת הילד מסתובב כל אחהצ מחוץ לבית לא מיידע היכן הוא,לא עונה לשיחות /הודעותחוזר הביתה קרוב ל21-22 אחרי שהיה 4-5 שע בחוץ.
לשאלתי איפה היית ?מקבלת תשובה מה אכפת לך ,הייתי איפה שהייתי ,אין לך מה לדאג וכו..
בעלי אומר לא לשאול כיוון שסומך עליו שלא מסבכך..אך אינני מקבלת את זה.
להעלם ולא לומר בכלל איפה את מדאיג.
אשמח לעצות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן 17 עקשן מרדן ואכפת לו מעצמו - תגובה
פז שפירא22/09/2016הי,
לגבי סוף השבוע שבנך מבקש, הרי שאם אינכם יכולים לאפשר או שאינכם מעוניינים נסו להבהיר לו שזה לא אפשרי מבחינתכם. אם יש לכם קושי לעמוד מול בנכם אולי כדאי לקבל הדרכת הורים בה תוכלו לנהין שאיפה נובע הקושי ולהתחזק בתחום זה.
לגבי ההסתובבות בחוץ מבלי ליידע, אני מציעה להסביר לבנך שחשוב לכם לדעת היכן ועם מי הוא כדי שתהיו שקטים, שיעדכן אפילו בהודעה. אם לא יסכים תוכלו לבדוק עם חברים והוריהם היכן הוא נמצא. אפשר להתריע מראש שאם לא יידע אתכם תשאלו אנשים בסביבתכם. נסו לעשות זאת לא כאיום או מתוך כעס אלא להסביר שזה מתוך דאגה וחובתכם כהורים לדעת היכן נמצא. יחד עם זאת, אני מציעה לא "לחפור" לו על אלא לנסות לקבל ממנו את המידע המינימלי שיאפשר לך לחוש בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)