מקובלות וחברים בגן לילדה בת ארבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקובלות וחברים בגן לילדה בת ארבע
    לילי
    25/09/2016

הי ,ביתי בת ארבע נימצאת בגן דו גילאי(היא מהקטנים)היא בת זקונים ודי מפונקת ...היום ביקשה לא ללכת לגן כי לדבריהי לא משחקים איתה,אני תמיד עם יד על הדופק,שואלת ,מיתעניינת תמיד איך מיסתדרת חברתית ואם יש לה חברים ותמיד מקבלת תשובות שהילדה בסדר משחקת שמחה ומיסתדרת ואין לי מה לדאוג.כרגע אני די בלחץ לא כ"כ יודעת איך להגיב מודה שליבי נישבר מדבריה ואני מרגישה חסרת אונים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקובלות וחברים בגן לילדה בת ארבע - תגובה

מיכל ארנרייך
    25/09/2016

שלום רב, לא ציינת אבל נשמע שהילדה בשנתה הראשונה בגן , וכן בגן שבו ילדים שגדולים ממנה ומכירים זה את זה. לכן טבעי שהיא תחוש מעט בודדה עד שתסתגל. כדאי לתמוך בה ולתת תחושה שכאשר היא תכיר יותר יהיה קל יותר. כדאי גם ליזום הזמנת חברים חדשים הביתה על מנת להכיר ולזכור שקשה להסתגל ובהמשך יהיה יותר קל.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי לציין בהמשך לתשובתך

לילי
    25/09/2016

הי תודה על תשובתך המהירה ,חשוב לציין שישהכ10 ילדים שעברו איתה מהגן הקודם לגן הנוכחי.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך מקובלות חברתית

לילי
    28/09/2016

מקפיצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך מקובלות חברתית - תגובה

מיכל ארנרייך
    01/10/2016

לילי נשמע שהילדה בסה"כ מסתדרת בגן, הייתי מציעה לחכות לחזרה לשגרה אחרי החגים ואז לראות האם היא מצליחה להסתגל או שעדיין קשה לה בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו