טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי ,ביתי בת ארבע נימצאת בגן דו גילאי(היא מהקטנים)היא בת זקונים ודי מפונקת ...היום ביקשה לא ללכת לגן כי לדבריהי לא משחקים איתה,אני תמיד עם יד על הדופק,שואלת ,מיתעניינת תמיד איך מיסתדרת חברתית ואם יש לה חברים ותמיד מקבלת תשובות שהילדה בסדר משחקת שמחה ומיסתדרת ואין לי מה לדאוג.כרגע אני די בלחץ לא כ"כ יודעת איך להגיב מודה שליבי נישבר מדבריה ואני מרגישה חסרת אונים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, לא ציינת אבל נשמע שהילדה בשנתה הראשונה בגן , וכן בגן שבו ילדים שגדולים ממנה ומכירים זה את זה. לכן טבעי שהיא תחוש מעט בודדה עד שתסתגל. כדאי לתמוך בה ולתת תחושה שכאשר היא תכיר יותר יהיה קל יותר. כדאי גם ליזום הזמנת חברים חדשים הביתה על מנת להכיר ולזכור שקשה להסתגל ובהמשך יהיה יותר קל.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד