טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתנו בת שנה וחצי, סבלה עד לפני כחצי שנה מרפלוקס. אפשר לומר שמגיל 0 היו בעיות סביב אוכל ולרוב בגלל שלא הבנו אותה נכון הואכלה יתר על המידה.. כיום כל האכלה מלווה בהשתולות מצידה! לא מוכנה לשבת בשקט, רוצה לאכול תוך כדי הליכה ומשחק בלבד. זורקת אוכל, גם אוכל שמאוד אוהבת יכולה ברגע אחד להחליט שהיא לא מוכנה לאכול יותר... לרוב אוכלת בהנאה כשלושה ביסים מכל סוג אוכל אך לאחר מכן מסרבת לאכול. משום שלא אוכלת מספיק ביום, מתעוררת לפנות בוקר ודורשת בקבוק. אנחנו לא יודעים איך לגרום לכך שאכילה תהיה מבחינתה דבר נעים! היא אוכלת איתנו יחד סביב השולחן אך כמןבן שלאחר כמה ביסים מתחילה ההשתוללות... נשמח לעצה וכיוון, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד