מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוביה מבלונים והשפעה על היום יוםמיכל25/10/2016
שלום רב,
בתי בת החמש סובלת מגיל קטן מאוד מפוביה לבלונים. כנראה כשהייתה קטנה נבהלה מבלון שהתפוצץ ומאז היא בלחץ מבלונים ולא מוכנה להתקרב. היא גם תמיד סבלה מרגישות יתר לרעשים כגון מקדחה וכו' (על אלה התגברנו).
שמתי לב שבשנה האחרונה היא התחילה לכסוס ציפורניים וכל הזמן מתעסק עם תלישה של העור סביב הציפורן.
בגדול היא ילדה מאוד שמחה ומאושרת.
לאחרונה היא לא רוצה שארשום אותה לחוגים (למרות ששנה שעברה מאוד נהנתה). היום נפל לי האסימון והבנתי שהחוסר רצון נובע מהפחד שמא יהיו שם בלונים (קרה בעבר שבאנו לחוג ובחצר היה בלון).
למסיבות ימי הולדת אנחנו הולכות כי אני עובדת איתה על התגברות על הפחד. אני לא מוותרת ובסוף היא אפילו מצליחה להינות.
אני לא רוצה שבלונים יגרמו לה לכזה לחץ שיגרום לה להימנע מעשיית דברים. והשאלה היא אם יש דרך לטפל בזה מעבר למה שאני עושה.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוביה מבלונים
ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין25/10/2016הי מיכל,
בהחלט יכולה להיות טראומה ופחד מבלונים. מאחר והפחד גורם להמנעות מפעילויות חשובות, כדאי לטפל בו.
מומלץ טיפול קוגניטיבי התנהגותי או EMDR אצל מומחה לילדים. מדובר בטיפול קצר מועד.
פני למטפל מורשה באיזור מגוריך.
מאיזה איזור את?
בהצלחה
מיכל חסון רוזנשטיין פסיכולוגית קלינית מומחית - ילדים, נוער ומבוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוביה מבלונים
מיכל25/10/2016אני מתל אביב. האם את מטפלת בנושאים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוגית תל אביב
ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין25/10/2016אני מיקנעם. אבל פז ומיכל, מ
המנהלות האחרות בפורום, מאיזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המהירות והמקצועיות
מיכל25/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)