שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    19/05/2008

שלום , הבן שלי בן שנה הוא לא מוכן לישון במיטה שלו כאשר הוא היה יותר קטן הוא ישן במיטה שלו וכשהוא הגיע לגיל 7 חודשים הוא לא מוכן לישון במיטה שלו עשיתי ניסוי שמתי אותו במיטה שלו והוא בכה הרבה כאשר הוצאתי אותו מהמיטה הוא נרגע מיד אחר כך אני מעבירה אותו למיטה שלי תוך 10 דקות הוא נרדם זה בעצם אומר לי שהוא עייף אבל לישון במיטה שלו הוא לא מוכן שאלה האם זה שהוא במיטה שלו עם הבכי יכול לגרום לו לאיזה חרדה או שזה בסדר שהוא בוכה ומבין שבעצם הוא צריך להרדם במיטה שלו אותו דבר היה לי עם הבן הראשון שלי כשהוא היה קטן ואחר כך פשוט הרווחנו ילד שיושן במיטה שלו בלי צרחות אני קצת מרחמת עליו מפני שבבוקר אני הולכת לעבודה והוא נמצא עם חמתי אצלה בבית עד שאני חוזרת בצהריים בשעה 2 עם הילד הראשון היה לי יותר קל להרגיל אותו כי אז לא עבדתי והייתי איתו כל הזמן השאלה מה קורה לתינוקות שהם בוכים מאד הבחנתי בבני שהוא לא במצוקה כל שהיא הוא אכל החלפתי לו חיתול וזהו למיטה אני מרגישה על פניו ניצחון כזה הנה בכיתי וזהו עברתי למיטה של ההורים שלי אודה לך בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמה ושינה

לירון און
    20/05/2008

הי ליאת
    בתאור שלך בולט כי את יודעת היטב מה לעשות,
    אבל בניגוד לילד הראשון הפעם רגשות האשמה משחקים תפקיד חשוב בעירעור בטחונך העצמי.
    זכרי, כי רגשות אשמה מעולם לא מניבים הורות טובה יותר. תחזרי לאינטואציה האימהית הבריאה. אני משוכנע שתוכלי להבחין מתי ילדך בוכה כי הוא במצוקה הדורשת טיפול ומתי הוא זקוק לשינה בריאה במיטה שלו ולאמא פחות אשמה!
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו