טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 6, עלה השנה לכיתה א', ילד מופנם,רציני ובוגר. בשבועות האחרונים הוא התחיל לבכות במהלך השיעורים בכל פעם הסיבה היא אחרת ושולית כמו: לא מצא מחברת, לא הבין מה עליו לעשות, נפל לו עפרון וכו. בחודש הראשון ללימודים לא בכה כלל, אין לו בעיה להיפרד מאיתנו, לא מתלונן על ביה"ס, מבין את החומר ומכין את שעורי הבית בקלות. בבית הוא מתנהג כרגיל ולא בוכה בכלל(הוא בוכה לעיתים נדירות).איך אני יכולה לעזור לו? המורה ואני מתוסכלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, יש ילדים שרק כעבור זמן "נופל להם האסימון" אמנם הוא הסתגל בתחילה היטב אך נראה שהוא מגיב בלחץ לענינים של בית הספר, אולי הוא חושש שיכעסו עליו או שהוא לא מתפקד כראוי. אני מציעה בשלב ראשון לערב את היועצת ופסיכולוג בית הספר כדי שיעזרו בהתמודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד