בגרות אצל ילדה בת 4 שנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגרות אצל ילדה בת 4 שנים
    לילי
    23/11/2016

שלום רב
    ביתי בת 4 ילדה פילפלית לפרקים 0מה שגורם לי לבילבול יכולה היות הכי חזקה ודומיננטית וחליופין לעיתים חוששת לעמוד על שלה (יודעת מאוד על מי היא יכולה ועל מי לא)היא יכולה לשחק עם חברות יפה אבל אני מרגישה שהיא עוד לא ממש בוגרת בעיניין החברות והנתינה .קשה לה לחלוק (חולקת לעיתים רחוקות לרוב תסרב)היא עוד לא מבינה את עיניין החברות והנתינה ההדדית0יש חברות שלה שכבר כן מבינות והן ממש בגילה)זה קצת מדאיג אותי כי עניין החברות מאוד חשוב לי בגן אומרים שהיא בסדר גמור אבל כשאני איתה בגן מישחקים לעיתים הילדים מהגן משחקים יחד והיא לעיתים עוזבת ומשחקת במיתקן לבד(לא לאורך כל הזמן אבל מידי פעם )
    אני ממש מודאגת היא ילדה וורבלית וחריפה מצד אחד עקשנית לא מוותרת על דברים שלה ואז פיתאום אם ילד צועק עליה בנדנדה היא נסוגה.לא יודעת איך להיתמודד עם זה
    איך לגרום לה לשחרר לתת (מאוד קשה לה להזמין חברים אני מציעה לה ואז מזימנה זה כרוך בשיחה ליפני לעומת זאת תלך בחץ לב לכל מי שרק יזמין
    אודה לעצתך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגרות אצל ילדה בת 4 שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילי

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    24/11/2016

ילדתך נולדה עם טמפרמנט מסויים. היא פעילה מאוד במצבים מסויימים ונסוגה באחרים. ממליצה לך לסייע לה בתיווך מצבים חברתיים. להסביר ולתווך בינה לבין ילדים אחרים, כדי שתלמד את המיומנות הזו. מומלץ מאוד להעזר גם בגננת ואולי בפסיכולוגית הגן.
    בהצלחה
    ד"ר מיכל חסון רוזנשטיין,
    פסיכולוגית קלינית מומחית - ילדים, נוער ומבוגרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך בגרות של ילדה בת 4

לילי
    24/11/2016

האם יש מקום לדאגה?האם יייבת להיות היתערבות של הפסיכולוגית או שזה עוד עתיד להישתנות וזה קצת מוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב ראשון, לדבר עם הגננת

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    25/11/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו