מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצילו הבן שלי צריך אותי ולא יודעת איך לתקןהיי01/12/2016
לבן שלי יש תקשורת נמנעת הוא אינו מעט בי לוב מתעלם ממני ובמזרחה הולך לזרים משחק בצעצועים וממש מתעלם ממני
אני סטודנטית למשפטים ומגיל 3 חודשים הוא אצל אימי כיום הוא בן 9 וחצי חודשים מניחה שזה יצר פגם בתקשורת אני מוכנה לעשות הכל כדי לתקן להיות זמינה יותר ועוד רק השאלה מה הפתרון אני אוצה שהוא ירגיש בטוח ומקווה שעדין יכולה לתקן פוחדת שכבר לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון להודעה שהבן שלי מתעלם לא כתוב ברור
היי01/12/2016לבן שלי יש תקשורת נמנעת הוא אינו מביט בי
מתעלם ממני ובמשחקיה הולך לזרים משחק בצעצועים וממש מתעלם ממני
אני סטודנטית למשפטים ומגיל 3 חודשים הוא אצל אימי כיום הוא בן 9 וחצי חודשים מניחה שזה יצר פגם בתקשורת אני מוכנה לעשות הכל כדי לתקן להיות זמינה יותר ועוד רק השאלה מה הפתרון אני רוצהשהוא ירגיש בטוח ומקווה שעדין יכולה לתקן פוחדת שכבר לא . מה עלי לעשות כדי לקרב אותו אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין01/12/2016אני חושבת שאם הקשר עם אמך תקין, כניראה מדובר בתגובה זמנית. אם את מזהה קשיים בתשומת לב משותפת, התבעה או קשר עין, פני ליחידה להתפתחות הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות תקשורת
היי תשובה02/12/2016הקשר עם אימי לא טוב ופוחדת להעביר זאת האם יש אפשרות לקבל הדרכה בפורום
ואם לא האם יש טלפון שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות הילד
ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין04/12/2016יש צורך בהפנייה מרופא ילדים בקופת חולים, השירות ניתן על פי איזור מגורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)