הצילו הבן שלי צריך אותי ולא יודעת איך לתקן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצילו הבן שלי צריך אותי ולא יודעת איך לתקן
    היי
    01/12/2016

לבן שלי יש תקשורת נמנעת הוא אינו מעט בי לוב מתעלם ממני ובמזרחה הולך לזרים משחק בצעצועים וממש מתעלם ממני
    אני סטודנטית למשפטים ומגיל 3 חודשים הוא אצל אימי כיום הוא בן 9 וחצי חודשים מניחה שזה יצר פגם בתקשורת אני מוכנה לעשות הכל כדי לתקן להיות זמינה יותר ועוד רק השאלה מה הפתרון אני אוצה שהוא ירגיש בטוח ומקווה שעדין יכולה לתקן פוחדת שכבר לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון להודעה שהבן שלי מתעלם לא כתוב ברור

היי
    01/12/2016

לבן שלי יש תקשורת נמנעת הוא אינו מביט בי
    מתעלם ממני ובמשחקיה הולך לזרים משחק בצעצועים וממש מתעלם ממני
    אני סטודנטית למשפטים ומגיל 3 חודשים הוא אצל אימי כיום הוא בן 9 וחצי חודשים מניחה שזה יצר פגם בתקשורת אני מוכנה לעשות הכל כדי לתקן להיות זמינה יותר ועוד רק השאלה מה הפתרון אני רוצהשהוא ירגיש בטוח ומקווה שעדין יכולה לתקן פוחדת שכבר לא . מה עלי לעשות כדי לקרב אותו אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    01/12/2016

אני חושבת שאם הקשר עם אמך תקין, כניראה מדובר בתגובה זמנית. אם את מזהה קשיים בתשומת לב משותפת, התבעה או קשר עין, פני ליחידה להתפתחות הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות תקשורת

היי תשובה
    02/12/2016

הקשר עם אימי לא טוב ופוחדת להעביר זאת האם יש אפשרות לקבל הדרכה בפורום
    ואם לא האם יש טלפון שלהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות הילד

ד``ר מיכל חסון רוזנשטיין
    04/12/2016

יש צורך בהפנייה מרופא ילדים בקופת חולים, השירות ניתן על פי איזור מגורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו