טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני אם חד הורית ל3 בנים.אחרי מערכת יחסים קשה וגירושין קשים הכוללים הסתת הילדים ,חוסר גבולות מצד האבא, וחוסר תיאום הורי לאורך כל הדרך.ילדי הקטן בן ה9 מגלה בעיות משמעת בבית הספר והתנגדויות לכל דבר בבית שלי:בתחום הלימודי,בהיגיינה ובתפקידים בבית.הגעתי איתו למצב של מאבקי כח שמעכירים את הקשר שלי איתו ורע לי מזה. לא קל לי למצוא את הדרך להרפות כשמתנגד ולדרוש שיעשה את מה שמוטל עליו. אודה על יעוץ בקצרה איך להמנע ממאבקי כח ולדאוג שיעשה את המוטל עליו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאור הרקע שנתת הכולל קונפליקטים מרובים וקשיים מרובים אין דרך שאני רואה לנכון לסייע לך בקצרה מלבד להפנות אותך להדרכת הורים ולטיפול במידת הצורך בבן שיתכן ומאבקי הכוח הם דרכו להביע את מצוקתו וקשייו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד